📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Norėčiau sužinoti ką reiškia.. ?
21 žinutės · 6,928 peržiūros
🕐 2012-09-15 22:26 #16
Tai kaikurie žaidimai naudoja 1 branduoli ir tada 2 tampa kaip ir nereikalingas , jis sukelia nereikalingus strigimus . Pns buvo kai turejau Windows Vista tada su Bf3 buvo problemos isjungius 2 branduoli žaidimas veikė gerai ir nebebuvo problemu su garsu ar striginėjimu . Jei nepatiks visada galėsi persistatyti i 2 branduolius.
🕐 2012-09-16 08:34 #17
VHilts1944 parašė:
Raminkitės. Vaidybos elementų čia nereikia, svarbu supranti ką žmogus turi omeny. Autoriau, naudok kaip nori, gali 2 pasirinkti bet aš esu bandęs, ir tai praktiškai nieko nekeitė. Veikia ant XP, Vista ir 7, dar gal 8 (kurios nesu bandęs). FPS nepakyla nuo šito, galbūt ant atskirų kompiuterių šis nustatymas veikia kitaip. Išbandyk ir pasižiūrėk, kompiuteris nuo to juk nesprogs. :)

Bet tai pasakyk kur man surast taip kad galeciau 2 pasirinkt ant xp nes as esu zalias cia
🕐 2012-09-16 11:00 #18
Windows 8 yra, beje ant senesnių žaidimų bus labai daug problemu su dviem branduoliais, tai kai senesnius loši statyk ant vieno.
🕐 2012-09-16 11:17 #19
Dowexx parašė:
Tai kaikurie žaidimai naudoja 1 branduoli ir tada 2 tampa kaip ir nereikalingas , jis sukelia nereikalingus strigimus . Pns buvo kai turejau Windows Vista tada su Bf3 buvo problemos isjungius 2 branduoli žaidimas veikė gerai ir nebebuvo problemu su garsu ar striginėjimu . Jei nepatiks visada galėsi persistatyti i 2 branduolius.

Man ant 1 branduolio garsas striginėja , dabar nebandžiau , bet programas ir viską žymiai greičiau užkrauna , nei seniau , nepraeina nei 1.2 sec, o jau gagdget ir skype viskas įjungta , seniau prireikdavo ~ 4 sec :)
🕐 2012-09-16 11:21 #20
olozo parašė:
[quote]VHilts1944 parašė:
Raminkitės. Vaidybos elementų čia nereikia, svarbu supranti ką žmogus turi omeny. Autoriau, naudok kaip nori, gali 2 pasirinkti bet aš esu bandęs, ir tai praktiškai nieko nekeitė. Veikia ant XP, Vista ir 7, dar gal 8 (kurios nesu bandęs). FPS nepakyla nuo šito, galbūt ant atskirų kompiuterių šis nustatymas veikia kitaip. Išbandyk ir pasižiūrėk, kompiuteris nuo to juk nesprogs. :)

Bet tai pasakyk kur man surast taip kad galeciau 2 pasirinkt ant xp nes as esu zalias cia[/quote]

ant XP aš nežinau , bet tas procesas vadinasi "msconfig.exe"

Tai spausk Pradėti (Ang. START) , Tada "RUN" , ir įvesk : msconfig.exe

Na , ir toliau turėtu būti aišku , jeigu ne , tai įmesk foto , gall padėsiu
🕐 2012-09-16 12:19 #21
olozo parašė:
[quote]VHilts1944 parašė:

Bet tai pasakyk kur man surast taip kad galeciau 2 pasirinkt ant xp nes as esu zalias cia[/quote]
Windows+R(run) msconfig ir taip ant visų WIN
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti