📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Pamiršau telefono saugos kodą.. Padėkit
43 žinutės · 12,931 peržiūros
🕐 2012-09-22 16:40 #16
AnoNyM parašė:
Minėjau , kad neveikia USB ,,,,....

Veikia, čia yra gudriau žinok, jei normalioj būsenoj galėjei tai ir dabar galėsi
🕐 2012-09-22 16:40 #17
tyrasvyras parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
I live in a country of retards. Krč, pas tave symbian 9.4. Šitam video yra tai kas padės http://www.youtube.com/watch?v=cDT3lIuq_K4&feature=related

Jeigu žmogus nežino ar neranda nereikia jo vadinti retardu. Greičiau jau pats toks esi.[/quote]
Aš ne apie jį, o apie kitus, jei jie turi iCrap ir nemoka naudotis pažangesnėm interneto funkcijom, kaip problemos sprendimo paieška tai nereikia visų tokiais verst.[/quote]
Kodėl pažengesnėm? Be to visi turi skirtingas nuomones, tu negali tiesiog sakyt Apple prodikcija yra * arba kad būtent tas yra pažangiau be gero įrodymo, žmones turi savo nuomones ir prašau jas gerbti.PRašau baikime offtopa čia
Redaguota 2012-09-22 16:42
🕐 2012-09-22 16:41 #18
Pl, pakrausiu savo X6 ir parašysiu tiksliai, kaip
🕐 2012-09-22 16:42 #19
tyrasvyras parašė:
[quote]R0x0y parašė:
I live in a country of retards. Krč, pas tave symbian 9.4. Šitam video yra tai kas padės http://www.youtube.com/watch?v=cDT3lIuq_K4&feature=related

Jeigu žmogus nežino ar neranda nereikia jo vadinti retardu. Greičiau jau pats toks esi.[/quote]
Aš ne apie jį, o apie kitus, jei jie turi iCrap ir nemoka naudotis pažangesnėm interneto funkcijom, kaip problemos sprendimo paieška tai nereikia visų tokiais verst.[/quote]

Apple niekados negamino savo sugalvotų dalykų , jie kopijavo kitus ir aiškindavo , kas kiti juos kopina .
🕐 2012-09-22 16:43 #20
R0x0y parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Kodėl pažengesnėm? Be to visi turi skirtingas nuomones, tu negali tiesiog sakyt Apple prodikcija yra * arba kad būtent tas yra pažangiau be gero įrodymo, žmones turi savo nuomones ir prašau jas gerbti.PRašau baikime offtopa čia[/quote]
Krč užtaikėt ant tokios dienos, kai man nesiseka ir tt., o šitam su bėda norisi padėt. Žodžiu daug dėmesio nekreipkit į mano tokius "kilnojimus"
🕐 2012-09-22 16:46 #21
FeelingHigh parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Apple niekados negamino savo sugalvotų dalykų , jie kopijavo kitus ir aiškindavo , kas kiti juos kopina .[/quote]
Žinai ką, čia tas pats kad sakyt jog acer grynai nukopijavo nuo asus išviso gaminti laptopus. Gal modelis ir panašus Iphone, bet IOS visiškai skiriasi ir vis dėl to tenai yra daug panašnesių visiškai skirtingų frakcijų telefonų, žiūrint iš tokio kampo visi viską kopijuoja.
Redaguota 2012-09-22 16:46
🕐 2012-09-22 16:46 #22
tyrasvyras parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Kodėl pažengesnėm? Be to visi turi skirtingas nuomones, tu negali tiesiog sakyt Apple prodikcija yra * arba kad būtent tas yra pažangiau be gero įrodymo, žmones turi savo nuomones ir prašau jas gerbti.PRašau baikime offtopa čia[/quote]
Krč užtaikėt ant tokios dienos, kai man nesiseka ir tt., o šitam su bėda norisi padėt. Žodžiu daug dėmesio nekreipkit į mano tokius "kilnojimus"[/quote]

True Story...
🕐 2012-09-22 16:52 #23
R0x0y parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Apple niekados negamino savo sugalvotų dalykų , jie kopijavo kitus ir aiškindavo , kas kiti juos kopina .[/quote]
Žinai ką, čia tas pats kad sakyt jog acer grynai nukopijavo nuo asus išviso gaminti laptopus. Gal modelis ir panašus Iphone, bet IOS visiškai skiriasi ir vis dėl to tenai yra daug panašnesių visiškai skirtingų frakcijų telefonų, žiūrint iš tokio kampo visi viską kopijuoja.[/quote]

Nu ir kas , kad iOS kitokia , bet prie jos tobulinimo beveik niekas nedirba , kaip buvo lieva taip ir liko tokia pat , be to už viską reikia mokėti , negali turėti savo iš anksčiau (net už dainas prašo po 2 eurus) . Pripažink faktą , kad Obuolyje dirba vieni lodoriai kuriems tik rūpi pinigai , bet ne kokybė .
🕐 2012-09-22 16:53 #24
Žodžiu man neina, bet tau turėtu, mat kaip ankščiau minėjau mano yra truputi palaužytas iš softo pusės. Išjungtą telefoną prijung prie pc per laidą, JAF'e sudeliok varneles, kaip video , paspausk service, paspausk reade code ir paspauk ir greit atleisk telefono įjungimo mygtuką, Windows turėtu aptikti, kaip naują aparatą, jei iš pirmo karto nepavyks bandyk tol kol Windows'ai išmes lentele"your device is ready to use) ar pan.
Redaguota 2012-09-22 16:56
🕐 2012-09-22 16:57 #25
FeelingHigh parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Žinai ką, čia tas pats kad sakyt jog acer grynai nukopijavo nuo asus išviso gaminti laptopus. Gal modelis ir panašus Iphone, bet IOS visiškai skiriasi ir vis dėl to tenai yra daug panašnesių visiškai skirtingų frakcijų telefonų, žiūrint iš tokio kampo visi viską kopijuoja.[/quote]

Nu ir kas , kad iOS kitokia , bet prie jos tobulinimo beveik niekas nedirba , kaip buvo lieva taip ir liko tokia pat , be to už viską reikia mokėti , negali turėti savo iš anksčiau (net už dainas prašo po 2 eurus) . Pripažink faktą , kad Obuolyje dirba vieni lodoriai kuriems tik rūpi pinigai , bet ne kokybė .[/quote]
Aš turio ipod ir man geresnis už betkoki telefoną, dažnai net galimybėm aplenkia mano kompiuteri.... Lažinuosi net gyvenime nesi turėjes vieno dėl to ir sakai
🕐 2012-09-22 16:58 #26
R0x0y parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Nu ir kas , kad iOS kitokia , bet prie jos tobulinimo beveik niekas nedirba , kaip buvo lieva taip ir liko tokia pat , be to už viską reikia mokėti , negali turėti savo iš anksčiau (net už dainas prašo po 2 eurus) . Pripažink faktą , kad Obuolyje dirba vieni lodoriai kuriems tik rūpi pinigai , bet ne kokybė .[/quote]
Aš turio ipod ir man geresnis už betkoki telefoną, dažnai net galimybėm aplenkia mano kompiuteri.... Lažinuosi net gyvenime nesi turėjes vieno dėl to ir sakai[/quote]
O dabar aš tave sudirbsiu pasakydamas, kad mano S3 ir mano motinos G300 gali programuot C++ kalboje
🕐 2012-09-22 17:00 #27
tyrasvyras parašė:

O dabar aš tave sudirbsiu pasakydamas, kad mano S3 ir mano motinos G300 gali programuot C++ kalboje

Ir? ..... Užtat negali paleisti Max Payne be lago plius daugelį kitų žaidimų ir veikti visiškai be lago, prisijungti prie interneto per secunde ir taip toliau.Dar Gta 3, apple technika tikrai pranoksta daugelį, bet ištikrūju sakyčiau gan brangus malonumas.
Redaguota 2012-09-22 17:01
🕐 2012-09-22 17:01 #28
tyrasvyras parašė:
Žodžiu man neina, bet tau turėtu, mat kaip ankščiau minėjau mano yra truputi palaužytas iš softo pusės. Išjungtą telefoną prijung prie pc per laidą, JAF'e sudeliok varneles, kaip video , paspausk service, paspausk reade code ir paspauk ir greit atleisk telefono įjungimo mygtuką, Windows turėtu aptikti, kaip naują aparatą, jei iš pirmo karto nepavyks bandyk tol kol Windows'ai išmes lentele"your device is ready to use) ar pan.

Štai ką meta , man neveikia

:

JAF version 1.98.62
Detected PKEY: 90009699
Card life counter: 99.99%
P-key nokia module version 01.02
FBUS INTERFACE NOT CONNECTED!!!
USB Cable Driver version: 7.0.2.0
Changing mode...Done!
Changing mode...Done!
Detected P-KEY: 90009699
Init usb communication...
Can't read user code! or Code is default 12345
Detected P-KEY: 90009699
Init usb communication...
Can't read user code! or Code is default 12345

nors viską padariau taip , kaip reikėjo
Redaguota 2012-09-22 17:02
🕐 2012-09-22 17:02 #29
R0x0y parašė:

Ir? ......[/quote]

Prigavo tave :D
🕐 2012-09-22 17:02 #30
R0x0y parašė:

Ir? ..... Užtat negali paleisti Max Payne be lago plius daugelį kitų žaidimų ir veikti visiškai be lago, prisijungti prie interneto per secunde ir taip toliau.Dar Gta 3, apple technika tikrai pranoksta daugelį, bet ištikrūju sakyčiau gan brangus malonumas.[/quote]
Bitch please, what good is a PC that can't make apps
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti