Sveiki. Turiu namie modemą Zebra belaidis su Wifi ryšiu(bent jau ant modemo zalia lempute dega). Problema tokia- turiu Ipod 2 ir noriu prisijungti su juo prie Wifi. NU prašo kodo, suvedu, tada krauna kelias sekundes ir ismeta kad nepavyko prisijungti. Kame problema?
Pirma suvedi SSID, paskui yra apsaugos kodas (WPA-PSK) jy suvedi ir prisijungi (apsaugos kodas kad kiti nevoktu tavo wifi) turi buti ant modemo lipdukas su tais kodais (bent pas mane taip yra)
Redaguota 2012-09-23 20:15
Taii r pas mane yra tas lipdukas ant modemo dugno su mikroskopinėmis raidėmis. O tą SSID ir apsaugos koda suvesti kartu(sulipinti) į vieną koda ir suvesti kai praso?
Nereikia mikroskopo, bet labai jau mažos raidės ant to lapelio. Parašyta pas mane SSID kodas(jy ir raso-incorrect pasword to connect(cia raso ta SSID koda)) Po to WPA-PSK kodas, labai ilgas ir paskutinis WEP kodas. KAi reikejo i PC kad butu internetas, tai suvede ta WPA-PSK koda ir veike. Tai as ir bandziau ta WPA-PSK koda vest ir i iPod bet neveikia.
P.S Ipoda gavau nemokamai ;D
Bandyk TIK WEP arba TIK WPA kodą
WEP kodas yra tas pats WPA-PSK kodas, tik per pus sutrumpintas. Abu kodus išbandžiau bet neveikia :( O rašo tiksliai Enter the password in ...(vietoj taskiuku SSID kodas)
Tai bandyk Scan For Networks ta prasme Auto Paieška ir tada kai suras tiesiog Passworda ivedi ir Baiktas Kriukis.
O kaip padaryti tą automatinę paiešką? Beje, aš kai įsijungiu Safari, man po kelių sekundžių išmeta mano ryšį, nereikia net pasirinkti iš kelių pasirinkimų, iškart duoda rašyt slaptažodį.
Niekam nebuvo tokios problemos? Ar bent jau panašios su Apple įrenginiais.
Redaguota 2012-09-24 21:16