Sveiki. Iš kart pasakau, kad ši žinutė visiškai nesusiejusi su IT technologijomis ar pan taigi galite neskaityti. Ši žinutė yra apie mano galvojamą medžio dirbinių verslą. Tačiau noriu iškart paklausti gal kas yra turėjęs (turi) kokį verslą ir gali pasidalinti patarimais nuo ko pradėti, kaip juos pardavinėti (įskaitant internetą) ar panašiai. Taigi laukiu atsakymų. :)
mediniai žaislai, vadinamos "saulės" ir t.t. bet ne drožti dirbiniai (nes nesiseka man su jais) :)
Hmm, pirma atėjus mintis į galva perskaičius tavo posta , kyla klausimas tu čia rimtai ? Ar turi tam pinigu ? Ir kaip tarkim išlaikysi savo verstą ? Va to aš neparišu .
Kurk UAB versto įmonę ir verskis prekyba .
Dowexx nejuokauk, Geriausia pirma kokiam turgeli pradėti tiesiog pardavinėti kartais, sakyčiau nuo to pradėti. Ant kaziuko mugės prikaupti dirbinių o daugiau net nežinau, patirties daug neturiu tame, bet iki to laiko kai bus pavasaris gal jau būsi žmogu susirades kuris patars.
Na savo gyvenvietėje paplitau kaip labai geras stalius. Įmonės tikrai nekursiu. Pirma galvoju apie lengvą prekybą, nes tik kelis draugus turiu kurie man daro darbelius už pinigus :D
Redaguota 2012-10-28 12:58
dowexx mano draugai gražiai tuos darbus daro, bet už mažą kainą, o aš parduosiu už didesnę :D
Geriausias sprendimas,eik isidarbink kur nors. bent jau aš taip dariau, pareinu iš šulios padarau nd ir einu dirbt, Ir uždirbu gerai už pora dienu 20Lt