📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
parduodu steama 9 games banku
20 žinutės · 5,430 peržiūros
🕐 2012-11-03 15:54 #16
Nemanau, kad tu susišaudysi 7 metų senumo cs 1.6 steam acc už 15LT .
🕐 2012-11-03 15:59 #17
Killeris parašė:
easy, duodi penkiolika lt asmeniui su kortele, jis tau imeta steam kreditų tu nusiperki keletą daiktu ant tf2 tradini, kol gauni pakankamai raktų, kai gauni sutradini persisiunti į kitą savo acc kas lieka sename atiduodi draugui ir turi new and fresh acc, kiek aš žmonių žinau tai visiem nusispjaut ant acc senumo taigi tai nelabai keičiantis kaina faktorius
🕐 2012-11-03 16:03 #18
R0x0y parašė:
[quote]Killeris parašė:
easy, duodi penkiolika lt asmeniui su kortele, jis tau imeta steam kreditų tu nusiperki keletą daiktu ant tf2 tradini, kol gauni pakankamai raktų, kai gauni sutradini persisiunti į kitą savo acc kas lieka sename atiduodi draugui ir turi new and fresh acc, kiek aš žmonių žinau tai visiem nusispjaut ant acc senumo taigi tai nelabai keičiantis kaina faktorius[/quote]

Nesistebėčiau , jei atsirastų tokių kurie pasinaudotų tavo parašytu dalyku .
🕐 2012-11-03 20:15 #19
Ne mano čia sugalvota ne vienas žino jog iš tf2 prem galima pasipelnyti visai nemažas sumas, tik tam reikia daug laiko ir išmanymo o nei vieno nei kito pradedantys tenai neturi arba tiesiog nenori švaistyt laiko. It's simple as that
🕐 2012-11-03 21:55 #20
VISKA ATIDUODU L15 LT

Tai yra pigu ir matos žmonės nesigaudo kainose. Bet šis žmogus tikriausei turi cd-key tu žaidimu, nusipirkes ši steama jis galėtu laisvai jy atsiimti.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti