🕐 2012-11-16 18:53
Normaliai... RS milais priema... Idijotizmas...
Artyom parašė:
eimantux parašė:
rs? paskutinis sudo gabalas. Ir sjp zaidimai tavo parduodami yra apgailetini (normalus atrodo man tik diablo)
Ir apskritai tas rs tai apie daug zmogeliuku kurie daro tipo questus ir gauna kazkokiu daigtu xp ar dar koki velnia. Kaip praeita karta losiau tai senesne versija (kuri buvo pries 2-3m) buvo zymiai geresne nei sita..
Dowexx parašė:
[quote]Artyom parašė:
Artyom parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Artyom parašė:
requiemn parasė:
Mažiau durnaropių ėsk.
Artyom parašė:
[quote]Dowexx parašė:
[quote]Artyom parašė:
eimantux parašė:
rs? paskutinis sudo gabalas. Ir sjp zaidimai tavo parduodami yra apgailetini (normalus atrodo man tik diablo)
Ir apskritai tas rs tai apie daug zmogeliuku kurie daro tipo questus ir gauna kazkokiu daigtu xp ar dar koki velnia. Kaip praeita karta losiau tai senesne versija (kuri buvo pries 2-3m) buvo zymiai geresne nei sita..
ponasvelnes parašė:
[quote]eimantux parašė:
4riders123 parašė:
Tai gal sakau užtenka free post'u? Norit perkat, norit ne, jei perkat ir nepasitikit galim eit per tarpininka
ponasvelnes sakė
Starcraft 2 vienas geriausiu mano lostu strategu ir apkritai geimu
tavo tas diablo 3 *
pats tu apgailetynas eilinis shoter botukas
eimantux parašė:
[quote]ponasvelnes sakė
Starcraft 2 vienas geriausiu mano lostu strategu ir apkritai geimu
tavo tas diablo 3 *
pats tu apgailetynas eilinis shoter botukas