Sveiki. Turiu problemą. Problema tokia, kad CD/DVD driveriai tiesiog išsijungia ir man juos tenka įjungti vis iš naujo. Gal žinot kame bėda?
Redaguota 2012-11-17 20:26
Optinis įrenginys neturi draiverių(bent jau tokių, kuriuos reikia rašytis į operacinę).
arma59 parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
Optinis įrenginys neturi draiverių(bent jau tokių, kuriuos reikia rašytis į operacinę).
Bet pas mane viskas surašyta ir atnaujinta tai kame bėda?[/quote]
Tai kažkas ne to surašyta, jei nero tai čia ne driveriai. Artimiausias dalykas optinio įreninio driveriams yra FW, o ją atnaujint reikia flashint chip'ą(čiuju net nežinai ką tai reiškia)
O tipo nemato tavo optinio įrenginio PC per OS?
Redaguota 2012-11-18 00:03
tyrasvyras parašė:
[quote]arma59 parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
Bet pas mane viskas surašyta ir atnaujinta tai kame bėda?[/quote]
Tai kažkas ne to surašyta, jei nero tai čia ne driveriai. Artimiausias dalykas optinio įreninio driveriams yra FW, o ją atnaujint reikia flashint chip'ą(čiuju net nežinai ką tai reiškia)
O tipo nemato tavo optinio įrenginio PC per OS?[/quote]
Nu jo dėl chipų nežinau, o driverius tai juos mato, bet išjungia ir reikia vis iš naujo įjungt per tvarkyklę
Redaguota 2012-11-22 17:59
Pabandyk išjunkt PC, išimt optini įrengini, įjungt PC(be optinio įrengiio), tada vėl išjunkt, įdėt optini įrenginį ir įjungt. Gal padės.