📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
CD/DVD Drivers
9 žinutės · 2,517 peržiūros
🕐 2012-11-17 20:26 #1
Sveiki. Turiu problemą. Problema tokia, kad CD/DVD driveriai tiesiog išsijungia ir man juos tenka įjungti vis iš naujo. Gal žinot kame bėda?
Redaguota 2012-11-17 20:26
🕐 2012-11-17 22:24 #2
Optinis įrenginys neturi draiverių(bent jau tokių, kuriuos reikia rašytis į operacinę).
🕐 2012-11-17 22:58 #3
tyrasvyras parašė:
Optinis įrenginys neturi draiverių(bent jau tokių, kuriuos reikia rašytis į operacinę).

Bet pas mane viskas surašyta ir atnaujinta tai kame bėda?
🕐 2012-11-18 00:01 #4
arma59 parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:

Bet pas mane viskas surašyta ir atnaujinta tai kame bėda?[/quote]
Tai kažkas ne to surašyta, jei nero tai čia ne driveriai. Artimiausias dalykas optinio įreninio driveriams yra FW, o ją atnaujint reikia flashint chip'ą(čiuju net nežinai ką tai reiškia)

O tipo nemato tavo optinio įrenginio PC per OS?
Redaguota 2012-11-18 00:03
🕐 2012-11-22 17:58 #5
tyrasvyras parašė:
[quote]arma59 parašė:

Tai kažkas ne to surašyta, jei nero tai čia ne driveriai. Artimiausias dalykas optinio įreninio driveriams yra FW, o ją atnaujint reikia flashint chip'ą(čiuju net nežinai ką tai reiškia)

O tipo nemato tavo optinio įrenginio PC per OS?[/quote]
Nu jo dėl chipų nežinau, o driverius tai juos mato, bet išjungia ir reikia vis iš naujo įjungt per tvarkyklę
Redaguota 2012-11-22 17:59
🕐 2012-11-22 18:16 #6
arma59 parašė:
[quote]arma59 parašė:

Nu jo dėl chipų nežinau, o driverius tai juos mato, bet išjungia ir reikia vis iš naujo įjungt per tvarkyklę[/quote]
Tipo per "Device manager"?
🕐 2012-11-22 18:20 #7
tyrasvyras parašė:
[quote]arma59 parašė:
[quote]arma59 parašė:

Nu jo dėl chipų nežinau, o driverius tai juos mato, bet išjungia ir reikia vis iš naujo įjungt per tvarkyklę[/quote]
Tipo per "Device manager"?[/quote]
Tai gali būt nes pas mane lietuviški windows'ai tai būna "Įrenginių tvarkyklė"
🕐 2012-11-22 19:06 #8
Pabandyk išjunkt PC, išimt optini įrengini, įjungt PC(be optinio įrengiio), tada vėl išjunkt, įdėt optini įrenginį ir įjungt. Gal padės.
🕐 2012-12-18 15:54 #9
tyrasvyras parašė:
Pabandyk išjunkt PC, išimt optini įrengini, įjungt PC(be optinio įrengiio), tada vėl išjunkt, įdėt optini įrenginį ir įjungt. Gal padės.

Pas mane laptopas, tai nelabai noriu ardyti.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti