📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
far cry3
24 žinutės · 8,222 peržiūros
🕐 2012-12-07 21:58 #16
wwaassdd123 parašė:
Nu bet jus ir duodat. Man irgi toks pats erroras ir ka paskysit pc lievas? 8gb ram 3.5ghz vaizduske? Ce lievas pc?Ir windows xp. Taigi farcry3 tinka ant windows xp beto koks skirtumas kokie windowsai ir kas ce sako nauju zaidimu ant xp nepazaisi visus ble grajinu zaidimus naujus. Ir apskritai tie vista, 7* nes visa koma sueda. Buvau septintus isirases tai is 8gb 7.35gb liko... Taip, kad ce ne windows kalte o kazko truksta nes ir man tas pats ir galit ce nebeskiest jei neturit ka rasyt eikit intika paskaitinet.

Tai ką tu susapaliojai lygu teigimui , kad J.Bieberis yra vyras .
🕐 2012-12-07 22:42 #17
wwaassdd123 parašė:
Tik nemeluok, kad visus jau absoliučiai naujausius žaidimus žaidi ant xp. Daug žaidimų išėjo ant seven ir vista. Xp jau seni windows'ai. Gal kompas pas tave ir geras bet neužtenka vien tik gero kompo, kad žaisti visus žaidimus.

Tai visu ir neziadziu bet esdme tame daugas sako jog nera nauju zaidimu ant xp. Gal nauju ir nera bet yra tokiu kurie vos ne geriausi as va turiu cod mw3 mafia 2 gtaIV ir man uztenka. Jie nenauji bet geri :)
Tai kokio velnio tu praitame poste parašei, kad visus naujausius žaidimus žaidi sau be problemų ant xp ? Vat kai ilipi į šūdą tada jau rašo visai kitą. Šitie tavo išvardinti žaidimai veikia ir ant xp tad nėra ko kabinėtis. O dėl naujausių tai pats nusipezėjai.
🕐 2012-12-08 00:27 #18
Ponas "Wwaassdd123" > Tu niekada gyvenime nepažaisi naujausių žaidimų ant, XP, kad ir kokie jo būtų reikalavimai. Jeigu žaidimas prašo Min Win Vista, tai ir turi būti pas tave Min Win Vista .

O ką tu čia susapaliojai yra grynas šūd .
Kartoju, kad niekada negalėsi Naujausių žaidimų kurie prašo Win7 pažaisti ant XP (Nebent sukurs kokį Emulator'ių ar dar kokį šūd, bet nelabai norisi tikėt) .
🕐 2012-12-08 00:39 #19
pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man
🕐 2012-12-09 14:27 #20
http://guide4games.com/index.php/fixes/2693-far-cry-3-crashes-freezes-launch-issue-low-fps-lag-no-sound-errors-and-fixe va visus bugu pataisymu srendimai
🕐 2012-12-09 14:36 #21
StrileX parašė:
pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man

Tau viskas su galva gerai?
🕐 2012-12-09 14:50 #22
wwaassdd123 parašė:
Tik nemeluok, kad visus jau absoliučiai naujausius žaidimus žaidi ant xp. Daug žaidimų išėjo ant seven ir vista. Xp jau seni windows'ai. Gal kompas pas tave ir geras bet neužtenka vien tik gero kompo, kad žaisti visus žaidimus.

Tai visu ir neziadziu bet esdme tame daugas sako jog nera nauju zaidimu ant xp. Gal nauju ir nera bet yra tokiu kurie vos ne geriausi as va turiu cod mw3 mafia 2 gtaIV ir man uztenka. Jie nenauji bet geri :)

*facepalm*

nu jeigu tu windows 7 turietum tai netik jos galietum zaisti bet ir naujus bf3 far cry 3 ac 3 ir pns
lol kam zmones su gerais kompais naudoja xp pasji 8g ramu jie net nesinaudoja nes windowsai perseni
🕐 2012-12-09 15:33 #23
KPM parašė:
Sveikas,

1) Parsisiųsk šitą reikalą, ir Perkopijuok i Far cry3 direktoriją.
2) Nepamiršk padėkot, kai įsijungsi žaidimą.

Į sveikatą.

http://www1.zippyshare.com/v/58292921/file.html

Tu čia bahūras trojanu nesvaidik
🕐 2012-12-09 15:36 #24
galaktikas parašė:
http://guide4games.com/index.php/fixes/2693-far-cry-3-crashes-freezes-launch-issue-low-fps-lag-no-sound-errors-and-fixe va visus bugu pataisymu srendimai

Bandžiau, nepataiso, viska atnaujinau ir t.t. bet krč, jei norit lošt mldc game, reik win 7, nieko čia nepašiksi ;D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti