Ponas "Wwaassdd123" > Tu niekada gyvenime nepažaisi naujausių žaidimų ant, XP, kad ir kokie jo būtų reikalavimai. Jeigu žaidimas prašo Min Win Vista, tai ir turi būti pas tave Min Win Vista .
O ką tu čia susapaliojai yra grynas šūd .
Kartoju, kad niekada negalėsi Naujausių žaidimų kurie prašo Win7 pažaisti ant XP (Nebent sukurs kokį Emulator'ių ar dar kokį šūd, bet nelabai norisi tikėt) .
pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man pitakas papildymo sas jei padarysit FC3 kad veiktu man
http://guide4games.com/index.php/fixes/2693-far-cry-3-crashes-freezes-launch-issue-low-fps-lag-no-sound-errors-and-fixe va visus bugu pataisymu srendimai