na gameris vienas geriausiu saitu bent jau man, daug normaliu ciuvu ir pan. , aisku ir game daug xD
Jo game daug ko tiek noriu ta randu :)
Geras puslapis, gerai sutvarkytas, gerai kad yra skirtingu linku ir nereikia niekur games'u ieskot ateini cia ir randi visokiu linku
Pagrindinis dalykas kad cia daug geru sutvarkytu game, labai geri adminai, ir labai geras community
Pritariu gts, adminai geri, zmones geri, zaidimai geri, zodziu-kompiuteristo rojus!
gameris.lt geriausias zaidimu saitas Lietuvoje...ir kas geriausia,kad jai nerandi kokio game'o,tj gali paprasyti prasymu skilty ir maziau,nei per savaite jis atsiras,zodziu,geresnio zaidimu saito Lietuvoje nera :)
is cia tik geri zaidimai (cool)
Man čia šiaip forumas idomiausia šitam tinklapį:) Nes šito puslapio bendruomenė draugiškiausia;) (bentjau man taip atrodo)
Redaguota 2010-10-10 11:39
Komand ir man taip atrodo kituose tik keiksmazodziai kas antras zodis :D
geriausias geimu saitas(cool)
Visa esme gamerio bendromeneje, jei juos nebutu - greiciausis sis web'as butu dinges dumas.
Pilna games ir gali pasiklaust ko nori jei nezinai apie zaidimus arba programas :) sjp gali kanors smagaus nuveikt
man tai cia nervina kad siuncia letai :(
VISU PIRMA, tau siunčia ne iš čia, o iš tų tinklapių kuriuos suranda ir įdeda adminai.
VISU ANTRA, jei pas tave internetas akmens amžiaus nereikia skūstis.
That's all.
gameris geras dalykas:) radau daug zaidimu kuriu net nesitikejau rast(rock)