📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
kokius zaidimus paveztu mano pc?
21 žinutės · 6,828 peržiūros
🕐 2012-12-23 09:41 #1
Sveiki visi,noreciau suzinoti,kokius zaidimus man iseitu palosti su nauju pc.va linkas jo per interneta:(nesakykit kad neapsimokejo pirkti ir t.t.) http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_EVOLIUCINIS_i7_//EVOLIUCINIS_i7_/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=358864

Rasykit zaidimus kuriuos jis paveztu. mcfan.
🕐 2012-12-23 09:42 #2
mcfan parašė:
Sveiki visi,noreciau suzinoti,kokius zaidimus man iseitu palosti su nauju pc.va linkas jo per interneta: (nesakykit kad neapsimokejo pirkti ir t.t.) http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_EVOLIUCINIS_i7_//EVOLIUCINIS_i7_/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=358864

🕐 2012-12-23 09:54 #3
Geras PC, kas tau blogai, viska veža...
🕐 2012-12-23 10:25 #4
Nustebciau jei tau ko nors nepaveztu, bent ant medium... Viska jis vilktu...
Jei nori patikrinti jo galinguma, parsisiusk Crysis 1-2 ir pasileisk ant max :D
Ne seip geras kompiuteris...
🕐 2012-12-23 11:09 #5
mcfan parašė:
Sveiki visi,noreciau suzinoti,kokius zaidimus man iseitu palosti su nauju pc.va linkas jo per interneta:(nesakykit kad neapsimokejo pirkti ir t.t.) http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_EVOLIUCINIS_i7_//EVOLIUCINIS_i7_/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=358864

ko cia panikoji losk i valias dar du metus i prieki ant ultra paskui gal koks geimas su ziauriai nesveika grafika iseis ir nepavilks ant ultra o tik and max

visi geimai ais tau
🕐 2012-12-23 11:11 #6
Shurtugal parašė:

*Metro 2033 , šis rusų ir ukrainiečių šedevras parodo , ko vertas tavo PC .
🕐 2012-12-23 13:39 #7
Ar man tik atrodo ar tu norėjai pasigirti juo? Nusiperka poros dienu kompiuteri ir klause tokiu klausimu debilu reikia buti...
🕐 2012-12-23 13:54 #8
FeelingHigh parašė:
[quote]Shurtugal parašė:

*Metro 2033 , šis rusų ir ukrainiečių šedevras parodo , ko vertas tavo PC .[/quote]
Jo dar Metro ryja belekiek...
O reiske mano pc dar vertas kazko, nes man paleido Metro 2033 ant low... Ir pereiti sugebejau ji dar (ant lagu aisku)
🕐 2012-12-23 14:00 #9
Shurtugal parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Shurtugal parašė:

*Metro 2033 , šis rusų ir ukrainiečių šedevras parodo , ko vertas tavo PC .[/quote]
Jo dar Metro ryja belekiek...
O reiske mano pc dar vertas kazko, nes man paleido Metro 2033 ant low... Ir pereiti sugebejau ji dar (ant lagu aisku)[/quote]

Dar Shogun 2 ir Battlefield 3 reikalauja nemažai kompiuterio resursų .
🕐 2012-12-23 14:36 #10
Dj algoritm parašė:
Ar man tik atrodo ar tu norėjai pasigirti juo? Nusiperka poros dienu kompiuteri ir klause tokiu klausimu debilu reikia buti...

Vat vat ir man taip atrodo. Atėjo pasigirt kad tėvai kompą nupirko :D (no offence)
🕐 2012-12-23 14:39 #11
Gal tiesiog žmogus neišmano apie pc tai kitas reikalas. O jeigu bent kiek išmano tai turėtų jau pats susiprasti.
🕐 2012-12-23 15:22 #12
Kompas tikrai galingas, jis bus geras ateinančius +3 metus .

O žaidimus ,,vežt'' turėtu visus be problemų .
🕐 2012-12-23 15:31 #13
Vertinant sio kompiuterio nasuma zaidimuose, lygiai tokio pat lygio kompiuteri buvo galima sudeti bent 500lt pigiau. Siuo atvejiu procesorius galingas, o vaizdo plokste lyginant per silpna. Tiesiog tipine „is karto surinkto“ kompiuterio komplektacija, kurios tiksas islupt kuo daugiau pingu parduodant maziausiai. Zaidimai, zinoma, visvien veiks puikiai, jei is tiesu tai ir domino, nes vga yra tikrai pakankamai galinga visiems naujausiems zaidimams, taciau kaip ir sakiau, uz tokia kaina buciau susirinkes kur kas galingesni koimpiuteri zaidimams:)
🕐 2012-12-23 16:42 #14
Nu bet ir taip matos kad zaidimus nes kam dar ir beklausti?
🕐 2012-12-24 19:39 #15
Ne,pasigirti nenorejau.tiesiog norejau pasitikslinti,ar visus veza.beje aciu visiems padejusiems.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti