📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
2016 zaidimai
256 žinutės · 79,560 peržiūros
🕐 2013-04-27 12:52 #61
Mano laukiamiausių žaidimų list'as :

1.Watch Dogs (Laukiamiausias)
2. Rainbow Six: Patriots (Laukiamiausias)
3. Splinter Cell: BlackList (Laukiamiausias)
4. Metro: Last Light (Laukiamiausias)
5. Metal Gear Solid: Ground Zeroes (Laukiamiausias)
6.DeadPool .
7.GRID 2 .
8. SLY Cooper Thieves In Time .
9.Saints Row 4 .
10.Beyond: Two Souls .
🕐 2013-04-27 13:27 #62
1,2,4,10 Ir aš ju laukiu dar GTA IV
🕐 2013-04-27 13:57 #63
Laukiu nesulaukiu Dead Pool game... tik kažin iš kur jis pavogė visus tuo pinigus kuriuos jis skyrė žaidimui?
🕐 2013-04-27 14:06 #64
FeelingHigh parašė:
Laukiu nesulaukiu Dead Pool game... tik kažin iš kur jis pavogė visus tuo pinigus kuriuos jis skyrė žaidimui?

Banką apiplešė :) .
🕐 2013-04-27 14:08 #65
well mano laukiamiausias yra tik
gta v bei outlast.
🕐 2013-04-27 14:15 #66
eimantux parašė:
gta v bei outlast.

Visi jūs laukiat GTA V, visi tikitės, kad bus afgienas žaidimas .. Bet tik jį pradėjus žaist pamatysit, kad visas žaidimas bus bugovas, vėl šimtai patch išeis kurie nieko nepagelbės ..
🕐 2013-04-27 14:17 #67
FeelingHigh parašė:

Tau ar taip ar taip jo nepanes pc, nebent nauja pirksi. Tai kam laukt zaidimo jei jo negalesi pazaist? Nesupyk bet prie vieno game buvai rases kad nepanes, tai manau kad to pool req bus dar didesni
🕐 2013-04-27 14:20 #68
Dabar šitų laukiu :D :
Metro Last Light
Watch Dogs
GTA V
Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist
ArmA III
Total War: Rome II
Amnesia: A Machine for Pigs
Metal Gear Rising: Revengeance
Tom Clancy's Rainbow 6: Patriots
South Park: The Stick of Truth
Lost Planet 3
Prey 2
Homefront 2
Battlefield 4
Remember Me
Saints Row IV
Grid 2
The Elder Scrolls Online
Man atrodo, kad net nevisi jie 2013 išeis :D
🕐 2013-04-27 14:22 #69
FrontView parašė:
[quote]eimantux parašė:
gta v bei outlast.

Visi jūs laukiat GTA V, visi tikitės, kad bus afgienas žaidimas .. Bet tik jį pradėjus žaist pamatysit, kad visas žaidimas bus bugovas, vėl šimtai patch išeis kurie nieko nepagelbės ..[/quote]
Gal taip gal ir ne. Sjp as jau uzsisakes ant xbox 360 zaidima, tai kad patchu man nereikes, o pati zaidimo grafika ir istorija atrodo man idomi bent jau.
🕐 2013-04-27 14:24 #70
FrontView parašė:
[quote]eimantux parašė:
gta v bei outlast.

Visi jūs laukiat GTA V, visi tikitės, kad bus afgienas žaidimas .. Bet tik jį pradėjus žaist pamatysit, kad visas žaidimas bus bugovas, vėl šimtai patch išeis kurie nieko nepagelbės ..[/quote]
Like *ing Gta IV
🕐 2013-04-27 17:53 #71
Thief parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

Tau ar taip ar taip jo nepanes pc, nebent nauja pirksi. Tai kam laukt zaidimo jei jo negalesi pazaist? Nesupyk bet prie vieno game buvai rases kad nepanes, tai manau kad to pool req bus dar didesni[/quote]

*cough*klasiokai ir konsolės*cough*
🕐 2013-04-27 18:02 #72
Labai laukiu GTA V ir naujų šaudyklių kaip BF ir COD :)
🕐 2013-04-27 19:54 #73
FrontView parašė:
[quote]eimantux parašė:
gta v bei outlast.

Nenusišnekėk , nes visų pirma GTA V naudos Max Payne 3 variklį , o ne GTA IV naudojamą variklį . Visų antra R* jau pamąstė ir nukėlė žaidimo išleidimo datą į vėliau , kad ištaisytų klaidas.
🕐 2013-04-27 20:23 #74
FeelingHigh parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]eimantux parašė:
gta v bei outlast.

Nenusišnekėk , nes visų pirma GTA V naudos Max Payne 3 variklį , o ne GTA IV naudojamą variklį . Visų antra R* jau pamąstė ir nukėlė žaidimo išleidimo datą į vėliau , kad ištaisytų klaidas.[/quote]

Kas, kad nukėlė? Puse šaibų pragers iš kitos pusės šaibų pripirks nesamonių, ir gausis š ..
🕐 2013-04-27 20:25 #75
FrontView parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]eimantux parašė:
gta v bei outlast.

Nenusišnekėk , nes visų pirma GTA V naudos Max Payne 3 variklį , o ne GTA IV naudojamą variklį . Visų antra R* jau pamąstė ir nukėlė žaidimo išleidimo datą į vėliau , kad ištaisytų klaidas.[/quote]

Kas, kad nukėlė? Puse šaibų pragers iš kitos pusės šaibų pripirks nesamonių, ir gausis š ..[/quote]
Pavizdys - Aliens : Colonial Marines - kure 5 metus. Nukelinejo velniai zino kiek. Kai instaliavau galvojau - jegaa dabar pataskysiu, geeris bus. Pasirodo ne velnio. Nieko gero jie ten nepakure. Manau ir su GTA V taip pat bus.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti