📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Bežaidžiant
21 žinutės · 5,209 peržiūros
🕐 2013-01-04 23:01 #1
http://www.youtube.com/watch?v=Wj44vJ62B38 :D
🕐 2013-01-04 23:18 #2
Oho Mediniai prikolai ;D
🕐 2013-01-04 23:26 #3
Jeigu neturit ką veikt, bet darot video, būkit geri, nebekelkit į YT. Dėkui.
🕐 2013-01-04 23:32 #4
Edd parašė:

Uždrausk
🕐 2013-01-04 23:36 #5
Fsi parašė:
[quote]Edd parašė:

Uždrausk[/quote]
Uždraust negalim bet jei bent kuri kanors nekelk čia ... Pasirodyk bent vienas protingas snarglys ok?
🕐 2013-01-04 23:39 #6
Fsi parašė:
[quote]Edd parašė:

Uždrausk[/quote]
Nori, dėk toliau. Bet esmė tame kad niekam neįdomu, tai reiškia jog video darai tik sau ir tiem su kuriais darai. Tai ir laikykit privačiai, ir žiūrėkit tarpusavy..
🕐 2013-01-04 23:42 #7
Edd parašė:
[quote]Fsi parašė:
[quote]Edd parašė:

Uždrausk[/quote]
Nori, dėk toliau. Bet esmė tame kad niekam neįdomu, tai reiškia jog video darai tik sau ir tiem su kuriais darai. Tai ir laikykit privačiai, ir žiūrėkit tarpusavy..[/quote]

jo tu teisus
🕐 2013-01-05 00:32 #8
krc... muzika pergroja balsus o gale tas maziukas kaip keikiasi.... O JEZAU!! :D isplaukit jam burna.
🕐 2013-01-05 12:10 #9
Clevaro parašė:
[quote]Fsi parašė:
[quote]Edd parašė:

Uždrausk[/quote]
Uždraust negalim bet jei bent kuri kanors nekelk čia ... Pasirodyk bent vienas protingas snarglys ok?[/quote]

Visu pirma, tu žąsine jobanas, nėra čia mano balso, o kas snarglys tai tu manau. :)
🕐 2013-01-05 12:15 #10
FifaEvolutionify parašė:
krc... muzika pergroja balsus o gale tas maziukas kaip keikiasi.... O JEZAU!! :D isplaukit jam burna.

Litras Fairy'io turėtų padėti .
🕐 2013-01-05 12:52 #11
Čia nelabai prie ko bet video pradžoje kokia muzika skamba (pristatime) praverstu :D
🕐 2013-01-05 14:15 #12
Fsi parašė:
[quote]Clevaro parašė:
[quote]Fsi parašė:
[quote]Edd parašė:

Uždrausk[/quote]
Uždraust negalim bet jei bent kuri kanors nekelk čia ... Pasirodyk bent vienas protingas snarglys ok?[/quote]

Visu pirma, tu žąsine jobanas, nėra čia mano balso, o kas snarglys tai tu manau. :)[/quote]
kuom pats kvepi tuom kita tepi :) snargliazasy tu :)
🕐 2013-01-05 15:00 #13
Fsi parašė:
[quote]Clevaro parašė:
[quote]Fsi parašė:
[quote]Edd parašė:

Uždrausk[/quote]

Visu pirma, tu žąsine jobanas, nėra čia mano balso, o kas snarglys tai tu manau. :)[/quote]
Tokius žodžius rašydamas apie komentuojančius žmones, tikrai labai puikiai skatini visus žiūrėt tavo video.. Šaunuolis.
🕐 2013-01-05 20:27 #14
Edd parašė:
[quote]Fsi parašė:
[quote]Clevaro parašė:
[quote]Fsi parašė:
[quote]Edd parašė:

Uždrausk[/quote]

Tokius žodžius rašydamas apie komentuojančius žmones, tikrai labai puikiai skatini visus žiūrėt tavo video.. Šaunuolis.[/quote]

Nereikia kazkokiam su*am "Clevaro" laido ryteriui vadinet *, nors net nezino koks mano amzius.
🕐 2013-01-05 20:37 #15
Fsi parašė:
[quote]Edd parašė:
[quote]Fsi parašė:
[quote]Clevaro parašė:
[quote]Fsi parašė:
[quote]Edd parašė:

Uždrausk[/quote]

Tokius žodžius rašydamas apie komentuojančius žmones, tikrai labai puikiai skatini visus žiūrėt tavo video.. Šaunuolis.[/quote]

Nereikia kazkokiam su*am "Clevaro" laido ryteriui vadinet *, nors net nezino koks mano amzius.[/quote]
10? atspėjau? jėga einu medalį nusipirkt..
P.S. kdl ištrynėi video? gėda? :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti