🕐 2013-02-16 11:23
Dovahkiin parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]Dovahkiin parašė:
[quote]Dovahkiin parašė:
Kada sulauksim naujo Penumbros epizodo ?
Negreitai :c nes dabar tevas serga, ir viskas cia tyloje turi buti, o pas mane kartonines sienos tai.... : (
Bet visokio css sh*t bus nemazai :D
Gal padarysiu FUS - RO - MAC10 :D[/quote]
*Problem* : Dat moment when I realise , that I have good conditions for gaming , but sh*tty PC is ruining everything ...[/quote]
:D as tai , vasara gyvenau su tevais sodyboj ir aisku, ten nei teliko normalaus nei draugu, nei neto... Tai vienintelis budas patekti 10 valandu i vilniu, tai perskaityti knyga ir varyt i miesta pasikeisti... Tai tevas nuvezdavo ir palikdavo... Tai per tas 10 h tikrai buciau i prieki gal 10 ep sukures, bet tuo metu tureju laptopa ir jo mic draiveriai nepataisomai susip*se buvo.....[/quote]
LOL. Man nuo Kauno iki Sodybos ~1h kelio :D + sodyboje tėvas gyvena , tai turi gerą laptopą kuris man dalį žaidimų paleidžia , tik gaila , kad tėvas neleidžia įsirašyti Fraps'ų ir video konverterio , tada bent pakurčiau kažką ...[/quote]
Man nuo vilniaus iki sodybos plius minus 30 min kelio...
O kodel fraps'u neleidzia? :)[/quote]
Kieto disko talpa tik 750GB + jis nenori leisti , nes/mano , kad pradanginsiu jo visus projektus ir šiaip svarbius dokumentus kaip praeitą kart netyčia atsitiko su jo senu personaliniu (kuris buvo daug galingesnis nei mieste esantis kibiras prie kurio sėdžiu)
Redaguota 2013-02-16 11:29