Kaip sakoma, pirmas blynas neiskepes;)
http://www.youtube.com/watch?v=Pt8pGDBNZ3I
Gal geriau nustok kurti video klipus , nes tau ne kažin kas teišeina ...
Fsi parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
Gal geriau nustok kurti video klipus , nes tau ne kažin kas teišeina ...
Oi tu * *. Tipo tau isejo viska kurt iskart? Patyleciau tavo debilo vietoje, tylek pakastas ir tiek nes jau *i kaip nezinau kas.[/quote]
Pasakė molis nemokantis kurti Fails Compilation video klipų .
1.Niekas nededa muzikos ant Fails Compilation video klipų (gaunasi nesąmonė) ;
2.Tai tau reiktų tylėti ir gulėti grabe ;
3.Jei darai video klipus , tai padaryk juos iki galo , nes pusė jų nedabaigti ;
4.Nustok kurti dur.nas temas .
Redaguota 2013-01-19 22:55
gal ir Fus-Ro-Dah pasake tiesos :) tavo video visi tokie blankus :) beto jei jau darei toki fail compilation tai bent ta kvailoka muzika galejai nuimt (neisizeisk) :) nes patikek ta muzika viska sugadino :) overall tai geriau gerai pamastyk ka kurt o ne pizi pizi pamasciau belenka ir kuriu ir bent pasimokyk KAIP juos idomiai padaryt ir pakist ziurovui :) (nesupyk ant manes) :)
Tai, kad tu net pavadinimo parašyt nemoki. Fail compilation o ne complication. Nemanau, kad daug kam patiks šitas tavo video. Neysižeisk žinoma bet tau reikia dar įgudžių.
Pirma karta toki darau vids, aciu kitu isklausysiu bes fus-do-rah ne, ir muzikos nedesiu.
Bet tu pirmas ant jo stumt pradėjai. Nėr čia ko pykt nes jis tau gražiai pasakė o tu jį užsipuolei keiksmais.
muzika...... galejai nedet jos visai o palikt orginalius garsus. bet ne visiems is pirmo karto viskas idealiai pavyksta. :)
,,,, Aš nesuprantu kokio supratingumo tu esi visi sako ,kad tu čia nebekelk ir t.t bet ne * tu toliau savo šuda keli čia. Susilauki daug kritikos ir paskuj verki ir pradedi stumt.. * * kur portas aš nežinau. Garantuoju ,kad tu čia pradės stumti ir tik parodysi koks snarglys esi.
WeeZinG - Supranti * jau ant tiek kad po kiekviena tema raso man vis nesamones, lai neziuri ne jam vienam rodoma.
Clevaro - Tu taip pat uzknisi. ir kiek kartot ne snarglys, jei snarglys esi tai tylek uz kompo ekrano.
FSI > eik tu gal miegot, o ne SuperDuperMegaUltra šūda kurk ..
Pradek nuo lengvesniu dalyku o ne FAIL COMPLICATIONS kurk.. ir nieks nededa muzikos ant fail complications