🕐 2013-01-22 19:55
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]Khan parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
Sakai bunkerinio chebra?
Va mano chebra

Ir musu legenda >
[/quote]More Crew :

[/quote]Veteran party hard xDD
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]Khan parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:

[/quote]

[/quote]Killeris parašė:
Fsi, Lukas1 - galiu pasakyt tik tiek .
Kad esat vaikai, išlinde iš po žemių (Tiksliau kaip kažkūrys sakė BUNKERIO), turbūt abiem net dar po 16 nėra .
Mano patarimas : Ant perlinių kruopu jus abu, po to, per * su laido gabalu ir į lovyte lo*ai paskutiniai . Nes tokiem kaip jūs abu vietos čia nėra vaikai .
Taigi FSI, LUKAS1 teletabiai baigėsi laikas miegoooooot .
Killeris parašė:
[quote]Killeris parašė:
Fsi, Lukas1 - galiu pasakyt tik tiek .
Kad esat vaikai, išlinde iš po žemių (Tiksliau kaip kažkūrys sakė BUNKERIO), turbūt abiem net dar po 16 nėra .
Mano patarimas : Ant perlinių kruopu jus abu, po to, per * su laido gabalu ir į lovyte lo*ai paskutiniai . Nes tokiem kaip jūs abu vietos čia nėra vaikai .
Taigi FSI, LUKAS1 teletabiai baigėsi laikas miegoooooot .
Fsi parašė:
gytoox laido ryteriuxas ;pp :) visi mandri bet foto nerodo nes atckarikai :)
Fsi parašė:
gytoox laido ryteriuxas ;pp :) visi mandri bet foto nerodo nes atckarikai :)
Sekmes :))Fsi parašė:
As smaukau ir ciulpiu mamytei nes valgyt neduoda
Sekmes :))[/quote]gytoox221 parašė:
[quote]Fsi parašė:
As smaukau ir ciulpiu mamytei nes valgyt neduoda
Plytas valgo cernobilio ir prakaita is stalino pazastu geria.Killeris parašė:
Fsi, Lukas1 > Eikit miegot, teletabiai baigėsi, atsigulsit pagriebsit mamytės papuką ir čiule liule . Nors ką aš kalbu, bunkeriniai net pieno papuose neturi, zemės, cementas vietoj papų .
Plytas valgo cernobilio ir prakaita is stalino pazastu geria.[/quote]gytoox221 parašė:
[quote]Killeris parašė:
Fsi, Lukas1 > Eikit miegot, teletabiai baigėsi, atsigulsit pagriebsit mamytės papuką ir čiule liule . Nors ką aš kalbu, bunkeriniai net pieno papuose neturi, zemės, cementas vietoj papų .
Plytas valgo cernobilio ir prakaita is stalino pazastu geria.[/quote]Killeris parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
[quote]Killeris parašė:
Plytas valgo cernobilio ir prakaita is stalino pazastu geria.[/quote]Killeris parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
[quote]Killeris parašė: