🕐 2013-01-27 22:15
Sveiki
Aš esu Audrius (nick:. TheSurfingOne). Norėčiau rinkti bent 4 "geimerių" komandą, su kuriais galėčiau žaisti įvairius žaidimus. Žinoma, kuriuos eitų, tai ir filmuotume bei dėtume į bendrą youtube kanalą. Galėtume komandos pavadinimą sugalvoti drauge, pamėginčiau padaryti kuklų "intro" video.
*Man 16 metų (Atleiskit, buvo įvelta klaida :P)
*Internetas- Omni Connect (neribotas) . Kai kurių žaidimų ping''''''''as gan nemažas, tačiau žaisti netrukdo.
*Kompiuteris nėra super galingas, todėl aš filmuoti dabartinių žaidimų nelabai galėčiau, nes jau bandžiau Borderlands 2, tai Buvp 5-20 FPS. Nepatogu žaisti ir filmuoti.
*Žaistume modus, kitus žaidimus(HL2, TF2, Zombie Master etc.)
*Galėtume žaisti ir naujesnius žaidimus, tik AŠ negalėčiau filmuot. Aišku, galime žaisti tik savo malonumui.
*Planuoju pirkti ir GMOD, tad kas turi, prisijunkit :)
*Žaistume sutartu metu.
Mano Skype: auakelaitis
Norėčiau 13-17 metų narių :)
Kas susidomėjo, rašykit į skype, pm.
Ačiū už dėmesį, jei kils klausimų rašykit :)
Aš esu Audrius (nick:. TheSurfingOne). Norėčiau rinkti bent 4 "geimerių" komandą, su kuriais galėčiau žaisti įvairius žaidimus. Žinoma, kuriuos eitų, tai ir filmuotume bei dėtume į bendrą youtube kanalą. Galėtume komandos pavadinimą sugalvoti drauge, pamėginčiau padaryti kuklų "intro" video.
*Man 16 metų (Atleiskit, buvo įvelta klaida :P)
*Internetas- Omni Connect (neribotas) . Kai kurių žaidimų ping''''''''as gan nemažas, tačiau žaisti netrukdo.
*Kompiuteris nėra super galingas, todėl aš filmuoti dabartinių žaidimų nelabai galėčiau, nes jau bandžiau Borderlands 2, tai Buvp 5-20 FPS. Nepatogu žaisti ir filmuoti.
*Žaistume modus, kitus žaidimus(HL2, TF2, Zombie Master etc.)
*Galėtume žaisti ir naujesnius žaidimus, tik AŠ negalėčiau filmuot. Aišku, galime žaisti tik savo malonumui.
*Planuoju pirkti ir GMOD, tad kas turi, prisijunkit :)
*Žaistume sutartu metu.
Mano Skype: auakelaitis
Norėčiau 13-17 metų narių :)
Kas susidomėjo, rašykit į skype, pm.
Ačiū už dėmesį, jei kils klausimų rašykit :)
Redaguota 2013-01-28 17:04