📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Steam CD-KEYS Gavimas
6 žinutės · 2,206 peržiūros
🕐 2013-02-11 21:00 #1
Sveiki,

Ar yra kokių gerų generatorių ar pnš, kad būtų geri cd-key? Jai taip numeskit kokį. O gal žinote kitokį būdą kaip gauti žaidimų? Rašykite ir pasidalinkite tuo su visais.

Beto kas turit jums nereikalingų žaidimų cd-keys rašykit man į PM, būsiu labai dėkingas :)
🕐 2013-02-11 21:07 #2
Generatoriu steam'ui nėra, nes visi CD-Key yra unikalūs, bet gali bandyt naudot nucrackinta steam'ą. Aišku, jei nori ir turi daug laiko, gali pradėt žaist TF2, ir už jo itemus pirktis žaidimus. (Aš taip darau, jei žaidimas nedaug kainuoja). Tik pirma nusipirk/užsidirbk iki TF2 Premium acc/gifto
🕐 2013-02-11 21:10 #3
H4rdC0r3 parašė:
Generatoriu steam'ui nėra, nes visi CD-Key yra unikalūs, bet gali bandyt naudot nucrackinta steam'ą. Aišku, jei nori ir turi daug laiko, gali pradėt žaist TF2, ir už jo itemus pirktis žaidimus. (Aš taip darau, jei žaidimas nedaug kainuoja). Tik pirma nusipirk/užsidirbk iki TF2 Premium acc/gifto

Arba gali scamint'i per TF2 "mainydamas" item'us į žaidimus (žmogus tau duoda žaidimo CD key , o tu jam kokį lievą item'ą ir suki biznį) , bet tam irgi reikia TF 2 Premium Acc + tą reikia daryti su vis kitais žmonėmis .
Redaguota 2013-02-11 21:11
🕐 2013-02-11 21:12 #4
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

Arba gali scamint'i per TF2 mainydamas item'us į žaidimus , bet tam irgi reikia TF 2 Premium Acc .[/quote]
Na tai greitesnis būdas, bet taip darydamas gali užsitarnauti bloga reputacija, bei scammerio statusa, ir niekas nenorės keistis su tavim.
Redaguota 2013-02-11 21:12
🕐 2013-02-11 21:15 #5
H4rdC0r3 parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

Arba gali scamint'i per TF2 mainydamas item'us į žaidimus , bet tam irgi reikia TF 2 Premium Acc .[/quote]
Na tai greitesnis būdas, bet taip darydamas gali užsitarnauti bloga reputacija, bei scammerio statusa, ir niekas nenorės keistis su tavim.[/quote]

Tokį dalyką reikia daryt su pertraukomis , vieną kartą padarai tokią nesąmonę , o po to pabūni geras mėnesiui ir pan. , po to ir vėl darai tą patį izdivoną , nu ir sukiesi kaip vijurkas .
🕐 2013-02-11 21:32 #6
Fus-Ro-Dah parašė:
Tokį dalyką reikia daryt su pertraukomis , vieną kartą padarai tokią nesąmonę , o po to pabūni geras mėnesiui ir pan. , po to ir vėl darai tą patį izdivoną , nu ir sukiesi kaip vijurkas .

Na aš nescammindamas, per praėjusius kelis mėnesius, užsikaliau apie 2 Earbuds
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti