📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
[1.4.7] Minecrafted Lietuva [Non-Premium][PVP/Survival]
19 žinutės · 4,819 peržiūros
🕐 2013-02-13 12:43 #1
Sveiki!

Neseniai startavo Minecrafted Lietuva [1.4.7] serveris!

Serverio IP : 77.241.198.141:25565
Slotų skaičius : 20
Darbo laikas : 24/7 (Visą parą)

Truputis informacijos apie serverį :
#Serveryje yra /warp darbas, ten galėsite pradėti rinkti resursus (coal,iron,gold ir t.t). Deimantų darbe nėra! Kasykla atsinaujina automatiškai
#Yra protection pluginas (LWC) - padedate chest'ą ir jis automatiškai, ir iškart užsirakina, niekas nebegali į jį įeit.
#Galite pasidaryt savo home. /sethome. Dėja, bet paprastiem žaidėjam tik vienas home. VIP'ai gali daugiau
#Serveris taip pat turi parduotuvę, kurioje galite nusipirkti reikiamų daiktų arba parduoti kažką nereikalingo
#Serveryje yra /warp miškas, nes viskas vyksta salose, todėl neturėjome kitos išeities kaip tik padaryti mišką
Ką dar galiu pasakyt... Draugiški administratoriai, žaidėjai. Padeda naujokam jei reikia pagalbos, aišku jei prašo jos normaliai, nesikeikia ir nepradeda nervuotis Serveris taip pat turi savo tinklalapį : http://www.minecraftedltu.tk Ten galite sužinoti daugiau apie serverį, diskutuoti forume ir t.t
Keletas screenshot'ų :
Spawn

VIP'ų sala

Miškas
🕐 2013-02-13 15:25 #2
gal ir reikėtu užeiti. visai įdomiai atrodo.
🕐 2013-02-13 15:34 #3
506127as čia pereklamuotas MC serveris.
🕐 2013-02-13 15:34 #4
neTix parašė:
Sveiki!
Miškas

Taip ir norisi kažką padegti per Minecraft'ą , ypač kai prisižiūri tokių nuotraukų (giggle)
🕐 2013-02-13 15:59 #5
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]neTix parašė:
Sveiki!
Miškas

Taip ir norisi kažką padegti per Minecraft'ą , ypač kai prisižiūri tokių nuotraukų (giggle)[/quote]

ne tau vienam :D
smagiausia, įeini į koki serveri, pasidarai žiebtuvėlį, ir nueini į miška uždegti lauža malkom :D
🕐 2013-02-13 16:01 #6
BeZdZiOnE parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]neTix parašė:
Sveiki!
Miškas

Taip ir norisi kažką padegti per Minecraft'ą , ypač kai prisižiūri tokių nuotraukų (giggle)[/quote]

smagiausia, įeini į koki serveri, pasidarai žiebtuvėlį, ir nueini į miška uždegti lauža malkom :D[/quote]

Ir taip durniuoji , tol kol ant tavęs vaikai per chat'ą rage'ina , o Admin'as tave išbanina iš servo po kažkiek laiko :D
Redaguota 2013-02-13 16:02
🕐 2013-02-13 16:03 #7
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]BeZdZiOnE parašė:
[quote]neTix parašė:
Sveiki!
Miškas

smagiausia, įeini į koki serveri, pasidarai žiebtuvėlį, ir nueini į miška uždegti lauža malkom :D[/quote]

Ir taip durniuoji , tol kol ant tavęs vaikai per chat'ą rage'ina , o Admin'as tave išbanina iš servo po kažkiek laiko :D[/quote]

o jei nieko tuo metu serveryje nėra? (grin)
🕐 2013-02-13 16:05 #8
BeZdZiOnE parašė:
[quote]BeZdZiOnE parašė:
[quote]neTix parašė:
Sveiki!
Miškas

Ir taip durniuoji , tol kol ant tavęs vaikai per chat'ą rage'ina , o Admin'as tave išbanina iš servo po kažkiek laiko :D[/quote]

o jei nieko tuo metu serveryje nėra? (grin)[/quote]

Tai užvarai pusę map'o (mažiau ar daugiau) TNT ir darai tai :D
🕐 2013-02-13 16:22 #9
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]BeZdZiOnE parašė:
[quote]BeZdZiOnE parašė:
[quote]neTix parašė:
Sveiki!
Miškas

o jei nieko tuo metu serveryje nėra? (grin)[/quote]

Tai užvarai pusę map'o (mažiau ar daugiau) TNT ir darai tai :D[/quote]

wanna do that now? (grin)
🕐 2013-02-13 17:10 #10
Norėčiau , bet sarmata neleidžia + pas mane š*do vertas PC .
🕐 2013-02-13 17:11 #11
Fus-Ro-Dah parašė:

U mean "dat epic mc lag"?
🕐 2013-02-13 17:15 #12
Gasmasker parašė:

U mean "dat epic mc lag"?[/quote]

*Stoner-Stanley-Says-Yes-meme.jpg*
🕐 2013-02-13 18:17 #13
p1z3 per viena serva spawna buvau padeges :D atsispavninau blazu netoli spawn ir ikaliau jiem biski kai jie saude i mane i spawna ta ugnis kliuovo o spawnas buvo medinis :D
🕐 2013-02-13 18:27 #14
DarthVader parašė:
p1z3 per viena serva spawna buvau padeges :D atsispavninau blazu netoli spawn ir ikaliau jiem biski kai jie saude i mane i spawna ta ugnis kliuovo o spawnas buvo medinis :D

Tikras Dartas Veideris ;D
🕐 2013-02-13 18:41 #15
Gasmasker parašė:
[quote]DarthVader parašė:

Tikras Dartas Veideris ;D[/quote]
:D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti