📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Bananų Duoklė!
103 žinutės · 22,903 peržiūros
🕐 2013-02-14 16:39 #31
The parašė:
O aš už šios temos trynimą. Kažkaip toks vaizdas susidaro kad jūs ne ką geresni už tuos "bunkerinius". Jei jum kas nors nepatinka tai ignoruokit, ne prasideda vos ne kibernetinis karas tarp dviejų rasių. Ankščiau ar vėliau tokie nepritampantys žmonės tiesiog pasitraukia su taika ir nereikia jokių varymų.

Ir apskritai pastaruoju metu kažkokie keisti dalykai pradėjo dėtis gamery. Dabar bet kas už netinkamą žodį, postą ar komentarą gali sulaukt didelio nepasitenkinimo, užgauliojimų ir net grasinimų..

Kaip zinau, uz grasinima, arba stumima ant kitu, galima rasyt pareiskima
🕐 2013-02-14 16:43 #32
The parašė:
O aš už šios temos trynimą. Kažkaip toks vaizdas susidaro kad jūs ne ką geresni už tuos "bunkerinius". Jei jum kas nors nepatinka tai ignoruokit, ne prasideda vos ne kibernetinis karas tarp dviejų rasių. Ankščiau ar vėliau tokie nepritampantys žmonės tiesiog pasitraukia su taika ir nereikia jokių varymų.

Ir apskritai pastaruoju metu kažkokie keisti dalykai pradėjo dėtis gamery. Dabar bet kas už netinkamą žodį, postą ar komentarą gali sulaukt didelio nepasitenkinimo, užgauliojimų ir net grasinimų..

Bunkeris viską pradėjo .
🕐 2013-02-14 16:51 #33
Patys jus bl kaip bunkeriai, kas cia isvis tokia nesamone * sumaste
🕐 2013-02-14 16:58 #34
VienaakisDzo parašė:

Viskas prasidėjo nuo Lukučio š*do malimo apie 2012 pasaulio pabaigą , po to jis mums primalė š*do , kad pasidaręs bunkerį - užsikalė namą , prisirinko konservų ir t.t ... va nuo to ir prasidėjo .
🕐 2013-02-14 17:02 #35
VienaakisDzo parašė:

Aš sumąsčiau .
Ir ką tu man?
🕐 2013-02-14 17:03 #36
VienaakisDzo parašė:

Jei nori gali prisideti prie ju, as nieko pries... Zinok su viena akim, pritaptum prie ju...
🕐 2013-02-14 17:16 #37
Bunkeriai veiną temą sukūrė, o jūs dėl jų visą forumą teršiat, Good job, good job. Atsiminkit Haters makes them famous
🕐 2013-02-14 17:44 #38
R0x0y parašė:
Atsiminkit Haters makes them famous

Wrong.
Pagal , tai koks jų požiūris , tai jiems tapti įžymiais yra tas pats kas man tapti geru gitaristu .
🕐 2013-02-14 18:02 #39
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Wrong.
Pagal , tai koks jų požiūris , tai jiems tapti įžymiais yra tas pats kas man tapti geru gitaristu .[/quote]

Na is dalies jie taps populiariais, bet vis tiek liks nevykeliais.
🕐 2013-02-14 18:09 #40
Populerus nevykeliai... Seems legit to me
🕐 2013-02-14 18:49 #41
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Wrong.
Pagal , tai koks jų požiūris , tai jiems tapti įžymiais yra tas pats kas man tapti geru gitaristu .[/quote]
Jei ne šita tema aš net nebūčiau žinojes kad tokie egzistuoja, tai vienas pavyzdys. susimastyk.
🕐 2013-02-14 18:52 #42
Gasmasker parašė:
[quote]VienaakisDzo parašė:

Jei nori gali prisideti prie ju, as nieko pries... Zinok su viena akim, pritaptum prie ju...[/quote]
Su savo dujokauke toj padusi, tau patiktu dbr kaip parasytum kokia nsmn ir taves ne vienas is cia nebegemgtu? Ne tai sha bl
🕐 2013-02-14 18:53 #43
As tai manau vaikai sedi uz ekrano neturi ka veikt ir kuria tokes nesamoningas temas ir meta cia kietiakais
🕐 2013-02-14 19:10 #44
Gasmasker parašė:
Populerus nevykeliai... Seems legit to me

SEEMS LAME
🕐 2013-02-14 19:11 #45
VienaakisDzo parašė:
[quote]Gasmasker parašė:
[quote]VienaakisDzo parašė:

Jei nori gali prisideti prie ju, as nieko pries... Zinok su viena akim, pritaptum prie ju...[/quote]
Su savo dujokauke toj padusi, tau patiktu dbr kaip parasytum kokia nsmn ir taves ne vienas is cia nebegemgtu? Ne tai sha bl[/quote]

Ismok rasyt nes vos supratau ka parasiai... Turbut ta tavo vienintele akis yra kreiva.... Btw ziuriu nori i bunkeriniu chebra? Kaip jau sakiau jie tave mielai primtu... O del gasmask'o... Nejuokink ;DD
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti