📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Steam žaidimų parduotuvė Taip pat LoL Acc ir Minecraft
27 žinutės · 7,163 peržiūros
🕐 2013-02-15 15:52 #16
SteamStore parašė:
[quote]AnoNyM parašė:
http://www.gameris.lt/forum/viewthread.php?thread_id=6767&pid=78212#post_78212

Aha.. Pardavėjas perka iš kito , įdomu =? Kartais ne vienas ir tas pats pacukas esi ?

Jis man per skype vakar parašė nusipirko cs per steama pirmas sumokėjo pinigus. Ir mintis įdomios pas tave.[/quote]

Keista , abu tą patį parduodate ^^
🕐 2013-02-15 17:17 #17
AnoNyM parašė:
[quote]SteamStore parašė:
[quote]AnoNyM parašė:
http://www.gameris.lt/forum/viewthread.php?thread_id=6767&pid=78212#post_78212

Aha.. Pardavėjas perka iš kito , įdomu =? Kartais ne vienas ir tas pats pacukas esi ?

Jis man per skype vakar parašė nusipirko cs per steama pirmas sumokėjo pinigus. Ir mintis įdomios pas tave.[/quote]

Keista , abu tą patį parduodate ^^[/quote]
Tai pažiūrėk kokio senumo tema ten ir išvis nemanau reikalas ką jis pardavinėja
🕐 2013-02-16 08:30 #18
Susidomeja minecraftu jei gali priimk i skype.
🕐 2013-02-16 08:46 #19
Moderatoriai / Admin , patikrinkit tų kelių pacuk'ų ip ar nesutampa : mariuxxx , steamstore ir to kito kur linką ten daviau... Nes va , jeigu kažkas tik pakomentuot , tai kam kurti acc? pakvietei į skypę ir vsio... nu žnž... SteamStore , aš prieš tave nieko blogo neturiu, nepagalvok ,tik taip :)
🕐 2013-02-16 09:22 #20
AnoNyM parašė:
Moderatoriai / Admin , patikrinkit tų kelių pacuk'ų ip ar nesutampa : mariuxxx , steamstore ir to kito kur linką ten daviau... Nes va , jeigu kažkas tik pakomentuot , tai kam kurti acc? pakvietei į skypę ir vsio... nu žnž... SteamStore , aš prieš tave nieko blogo neturiu, nepagalvok ,tik taip :)

Rašyk BloodyZero arba Gintaxui į PM .
🕐 2013-02-16 10:34 #21
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]AnoNyM parašė:

Rašyk BloodyZero arba Gintaxui į PM .[/quote]\
,
Redaguota 2013-02-16 10:34
🕐 2013-02-16 10:36 #22
Mariuxxx parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]AnoNyM parašė:

Rašyk BloodyZero arba Gintaxui į PM .[/quote]\
,[/quote]

Visi labai saugosi apgavysciu....

I guess
🕐 2013-02-16 10:36 #23
DAFAQ ?
Mariuxxx - vis dar nemoki klaviatūra naudotis , kad tokias nesąmones darai ?
🕐 2013-02-16 10:44 #24
Fus-Ro-Dah parašė:
DAFAQ ?

Jis buvo kazka parases bet poto istryne...

O parases kazka tokio kaip "ka as blogo tau padariau" ir "jei norit galit tikrinti"
🕐 2013-02-16 10:51 #25
Dovahkiin parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
DAFAQ ?

Jis buvo kazka parases bet poto istryne...

O parases kazka tokio kaip "ka as blogo tau padariau" ir "jei norit galit tikrinti"[/quote]

Dabar aišku .
🕐 2013-05-14 01:06 #26
naaaaaaaaa ir kainikes sugebeciau be jokiu bedu 30-50% pigiau gaut :DD
🕐 2013-05-14 14:24 #27
kaskoks *nas cia zmogus paskelbia kad geimu giftus parduoda jus cia savo tema velat nu tai eikit i foruma ir pasidarykit tema kad nepatikimos ar pns parduotuves mano galva sita tema yra apie geimus perki arba neperki taigi...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti