📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
SA-MP video. | Ecco
15 žinutės · 3,721 peržiūros
🕐 2013-02-25 16:28 #1
Sveiki,sukūriau video SA-MP serveriui ir norėčiau,kad jį peržiūrėtumėte.
Video kuriu dar neilgai,esu mokinys šioje srityje. :)

Vertinkite/Komentuokite

Įsijunkite HD

http://www.youtube.com/watch?v=TpjrsUw8M3g
🕐 2013-02-25 16:30 #2
Video kaip "samp'o" tema, geras....
🕐 2013-02-25 17:21 #3
Ačiū.
Beto tiems kurie vertina Youtubėje - jei vertinate neigiamai parašykite to priežastį. :)
🕐 2013-02-25 17:30 #4
Gaila ,kad vis dar drožiamas tas SAMP ,nieko naujo, norėčiau ,kad butu GTA IV lietuvių serverių kur žaistu daug žaidėjų. Va tada butu puiku .Šiuo atveju Video neblogas,bet pats SAMP jau išsemtas .
🕐 2013-02-25 17:41 #5
Dowexx parašė:
Gaila ,kad vis dar drožiamas tas SAMP ,nieko naujo, norėčiau ,kad butu GTA IV lietuvių serverių kur žaistu daug žaidėjų. Va tada butu puiku .Šiuo atveju Video neblogas,bet pats SAMP jau išsemtas .

Nesitikėk geros bendruomenės ant blogai optimizuoto žaidimo.
🕐 2013-02-25 17:47 #6
Dowexx parašė:

Kol gyvuos sampas, tol GTA IV bus tik paprastas sp zaidimas (lietuviams)
🕐 2013-02-25 18:21 #7
H4rdC0r3 parašė:
[quote]Dowexx parašė:

Nesitikėk geros bendruomenės ant blogai optimizuoto žaidimo.[/quote]

Įsirašius patchus žaidimas veikia gerai,tad gal po 5 metu ir gausiu pažaist GTA IV MP su lietuvių bendruomenę .
🕐 2013-02-25 21:35 #8
Pats pilnai sutikčiau žaisti GTA IV ir būtų labai smagu žaisti su kitais Lietuviais.
🕐 2013-02-25 21:45 #9
Ecco parašė:
Pats pilnai sutikčiau žaisti GTA IV ir būtų labai smagu žaisti su kitais Lietuviais.

Tai vat, paaukok 50 lt ir pereik prie siolaikiniu zaidimu , o ne su degradavusiais ten lost ...
🕐 2013-02-25 22:09 #10
muilas parašė:
[quote]Ecco parašė:

Tai vat, paaukok 50 lt ir pereik prie siolaikiniu zaidimu , o ne su degradavusiais ten lost ...[/quote]
Pinigų kiš į žaidimą nesiruošiu,nesu iš tų žmonių. :)
🕐 2013-02-25 22:13 #11
Ecco parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]Ecco parašė:

Tai vat, paaukok 50 lt ir pereik prie siolaikiniu zaidimu , o ne su degradavusiais ten lost ...[/quote]
Pinigų kiš į žaidimą nesiruošiu,nesu iš tų žmonių. :)[/quote]
Aš vien ant BF3 išleidau 180LT, tai čia 50LT už visą GTA serija nėra daug.
🕐 2013-02-25 22:15 #12
H4rdC0r3 parašė:
[quote]Ecco parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]Ecco parašė:

Aš vien ant BF3 išleidau 180LT, tai čia 50LT už visą GTA serija nėra daug.[/quote]

Kažin kada prasidės Steam Summer Sales ?
🕐 2013-02-25 22:16 #13
DragonBorn parašė:
Kažin kada prasidės Steam Summer Sales ?

Vasaros vidury. Dar pamiršau paminėti, kad į savo Steam profilį esu sukišęs ~170LT. Mano Steam profilio nuoroda gali rasti paspaudęs WWW ženkliuką po mano postu.
Redaguota 2013-02-25 22:19
🕐 2013-02-25 22:17 #14
DragonBorn parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Ecco parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]Ecco parašė:

Aš vien ant BF3 išleidau 180LT, tai čia 50LT už visą GTA serija nėra daug.[/quote]

Kažin kada prasidės Steam Summer Sales ?[/quote]

Gal vasara?:D
🕐 2013-02-25 22:22 #15
Dowexx parašė:
[quote]DragonBorn parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]Ecco parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]Ecco parašė:

Kažin kada prasidės Steam Summer Sales ?[/quote]

Gal vasara?:D[/quote]

Klausdamas turėjau omenyje kurį mėnesį prasideda visas tas maratonas .
Redaguota 2013-02-25 22:23
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti