📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Amazing Minecraft Montage (Pirmas mano darbas) :)
4 žinutės · 1,851 peržiūros
🕐 2013-03-11 22:27 #1
Taigi sukuriau savo pirma minecraft montaza,ir labai juo dziaugiuosi,Stai jis - http://www.youtube.com/watch?v=nNw-BZJ1bgg&feature=youtu.be Prasau nepamirskit subscribe,like,share,ir prasau paziurekit visa,labai puikus video mano manymu,kury as sukuriau :D (neatejau pasigyrt.)
🕐 2013-03-11 22:55 #2
srry gal izeisiu bet ar as vienas nepagavau ka jis norejo parodyt? ir kas jo manymu cia buvo nuostabaus? dar karteli atsiprasau jei izeidziau :)
🕐 2013-03-11 23:39 #3
Tiesa sakant video nieko nematau nuostabaus, sena girdeta muzika, elementarus, trumpas gameplay (be rysio) kuriame nuo mazo namuko statymo iki pat deimantu kasimo per kelias sekundes. Man buvo nuobodus video, be rysio visai. Isvada - nieko gero, nors ir pirmas video
🕐 2013-03-12 07:44 #4
Na as gi pasigyrt nenorejau,ir zinau puikiai kad video ne deimantu vertas,nes jmj su programa dirbu apie 1 savaite,ir nieko gero nemoku,ir cia ne gameplay mano buvo o montazas,ka as dariau,tai nufilmavau apie 10-20 klipuku ir visus graziai sukoregaves sudejau y viena,cia panasiai kaip ir minecraft life filmukas,ir jo persistengiau kad parasiau ''Amazing'' xD,Nebuvo jis toks ir geras. Nu vis delto aciu kad ziurejot..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti