📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Yvertinkit prasau.
42 žinutės · 9,009 peržiūros
🕐 2013-03-12 18:57 #1
Laba,darau youtube gameplay video jau apie viena savaite,ir man labai truksta JUSU zmoniu,turiu mazai views,ir subs. Nieks nekomentuoja ir pns,taigi labai prasau jusu paziureti mano channel ir yvertinti :) Channel _ http://www.youtube.com/user/Sp00nGaming1?feature=mhee
Nenoriu tapt geriausiu,tiesiog man labai reikia jusu demesio :)
Nes tikrai nesinori daryt video,naudoti tam laika,ir kad niekas ju nematytu,Is anksto aciu :) Geros dienos.
🕐 2013-03-12 19:36 #2
Sorry, bet neidomu klausytis vaikisku balsu. Ir nevadink video, playthrough jei pirma kart zaidi zaidima...
🕐 2013-03-12 19:54 #3
BloodyZero parašė:
Sorry, bet neidomu klausytis vaikisku balsu. Ir nevadink video, playthrough jei pirma kart zaidi zaidima...

Agree
🕐 2013-03-12 19:59 #4
Nežinau, galėtumete ką nors sugalvot originalesnio, nei jau tiesiog nusibodę tas pats per tą patį, o jei ir norėčiau pažiūrėt kaip žaidžiamas koks žaidimas, tai tikrai nežiūrėčiau kaip jį žaidžia vos 10 peržiūrų sulaukiantis vaikas...

Beje, sp00nGaming1, tai tas pats kas aš pasivadinčiau PewDiePieGaming ir jau skaitytūs kad aš jokio pavadinimo nekopijavau..
🕐 2013-03-12 20:15 #5
The parašė:
Nežinau, galėtumete ką nors sugalvot originalesnio, nei jau tiesiog nusibodę tas pats per tą patį, o jei ir norėčiau pažiūrėt kaip žaidžiamas koks žaidimas, tai tikrai nežiūrėčiau kaip jį žaidžia vos 10 peržiūrų sulaukiantis vaikas...

Beje, sp00nGaming1, tai tas pats kas aš pasivadinčiau PewDiePieGaming ir jau skaitytūs kad aš jokio pavadinimo nekopijavau..

Už šitą baiką jie ką tik užsitarnavo antifano...
Man asmeniškai Sp00n'o video klipai yra vieni geriausių , tik gaila , kad daugybė mažvaikių savavališkai naudoja jo nick'ą kaip savo + pats Sp00n'as per Youtube'ą yra pasivadinęs TheCampingTree , nes toks nick'as kaip jo yra "negalimas" ...
🕐 2013-03-12 20:17 #6
Jei nori daug views ir likes, tai sukurk kažką kas žmones sudomintų.Nes vien iš šito web gal 10 žmonių to pačio žaidimo, tuos pačius "let's play" daro.
🕐 2013-03-12 20:39 #7
Kiek kartu jum galima sakyt? Video kuriu ne del to kad pavaidinciau,ir spoongaming as ne nuo sp00no nupjoviau,o is galvos istraukiau,ir as pirma kart girdziu kad yra dar koks kitas spoonas. Ir srr papriestarausiu,bent jau kaip man yra 13 metu as bent nenusisneku per video kas 2 sekundes,nesikeikiu kaip koks *,is stengiu zmonems parodyti zaidima o ne pasijunkt frapsus ir kalbet atsiprasant sudus. Ir cia didele diela kad mano vaikiskas balsas? Jmj patys suaukit viena karta,ir rimciau pasiziurekit y savo darbus ka darot,o man video kurimas yra hobis.. Man net paciam gaila girdet tokius nusiskundimus,ir sorry jeigu perdedu,nes lietuviai to nesupranta kiek matau.
🕐 2013-03-12 20:44 #8
Matas150 parašė:
Kiek kartu jum galima sakyt? Video kuriu ne del to kad pavaidinciau,ir spoongaming as ne nuo sp00no nupjoviau,o is galvos istraukiau,ir as pirma kart girdziu kad yra dar koks kitas spoonas. Ir srr papriestarausiu,bent jau kaip man yra 13 metu as bent nenusisneku per video kas 2 sekundes,nesikeikiu kaip koks *,is stengiu zmonems parodyti zaidima o ne pasijunkt frapsus ir kalbet atsiprasant sudus. Ir cia didele diela kad mano vaikiskas balsas? Jmj patys suaukit viena karta,ir rimciau pasiziurekit y savo darbus ka darot,o man video kurimas yra hobis.. Man net paciam gaila girdet tokius nusiskundimus,ir sorry jeigu perdedu,nes lietuviai to nesupranta kiek matau.

Jei čia hobis, tai bent kai žaidi žaidimą, įsigilink į siūžetą - "lėktuve paliko daiktus" lol.Gi sudužo laivas, ne lėktuvas.Btw, jei tavo vidsbūtų puikūs, tai nereikėtų čia kaulint view, likes ir subs.
🕐 2013-03-12 20:47 #9
Nu zinai jeigu as nezinau siuzeto,tai as bent paprikolint bandau,visi klaidu daro,ir matau cia puse heiteriu susirinke tik delto kad mano amzius mazas,ir mano esa labai protingi :D
🕐 2013-03-12 20:49 #10
Matas150 parašė:
Nu zinai jeigu as nezinau siuzeto,tai as bent paprikolint bandau,visi klaidu daro,ir matau cia puse heiteriu susirinke tik delto kad mano amzius mazas,ir mano esa labai protingi :D

Paprikolint lol - good 'atmaz'.Šiek tiek kirtikos ir jau visi hater'iai.
Btw, koks point žaisti žaidimą, tik kad prie pc pasėdėt?
Redaguota 2013-03-12 20:52
🕐 2013-03-12 20:50 #11
Matas150 parašė:

Durnumu tu mus visus pranoksti .
🕐 2013-03-12 20:52 #12
Puiku,as nieko nesakau del kritikos :) Gi ciut ne visi video turi dislike,ir tam tikro stiliaus hateriu. Man net ydomu isgirsti mano klaidas kurias as darau,bet visi pradeda nuo nulio,o paskiau tobuleja,ir as manau cia dar 50/50 yra kad per 3 dienas sukuriau apie 8-10 video,ir dar ilgai reikes mokintis nedaryt zioplu klaidu.
🕐 2013-03-12 20:56 #13
requiemn parašė:
[quote]Matas150 parašė:

Btw, koks point žaisti žaidimą, tik kad prie pc pasėdėt?[/quote]

Beto turiu tau pora klausimu.

Ar kuri video?
Ar pazysti,ar zinai bent viena lietuvy kuris daro ''Perfect video''?
Ir isvis koks reikalas varyt ant tu kurie sudinus video daro?
🕐 2013-03-12 20:59 #14
Matas150 parašė:
[quote]requiemn parašė:
[quote]Matas150 parašė:

Ar kuri video?
Ir isvis koks reikalas varyt ant tu kurie sudinus video daro?[/quote]

Perfect Video's daro Dowexx ir GreenRokisas :D
🕐 2013-03-12 21:00 #15
Matas150 parašė:
[quote]requiemn parašė:
[quote]Matas150 parašė:

Ar kuri video?
Ir isvis koks reikalas varyt ant tu kurie sudinus video daro?[/quote]
Porą klausimų, uždavei 3 lol.
1)Nekuriu.
2)Tobulumas neegzistuoja.
3)Kad jie pasitaisytų.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti