FifaEvolutionify parašė:
[quote]Matas150 parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:
[quote]Matas150 parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]Matas150 parašė:
[quote]Dovahkiin parašė:
[quote]Matas150 parašė:
[quote]DragonBorn parašė:
[quote]Matas150 parašė:
[quote]dwight_howard3 parašė:
Nu sorry bet vaikiskas balsas. Aš nesakau kad mano kitoks bet aš nekuriu video žinodamas kad mano balsas tam dar nepasiruošęs.
Zinau kad mano vaikiskas balsas,bet kodel zmones y ta balsa ziuri? Suprasciau kalbeciau kaip 10(metis) tai tada tikrai nedaryciau. Manau mano balsas yra normalus,bet stipresnio balso tikrai prireiktu :D[/quote]
Todėl , nes ne kiekvienas nupiepėlis gali komentuoti , būti komentatoriumi , reikia tvirto ir gero balso , o pas tave dar balso mutacija vos prasidėjo.[/quote]
Ir ka tu man? Neleisi video kurt? Jau rasiau,nepatinka,neziurekit,atsiras zmoniu kuriem patiks,o del balso as nesutinku,nes buna vadinamu ''suaugusiu'' kurie daro pilno sudo video.
P.S-As ne commentary video kuriu,o gameplay-let's play-playtrough,taip pat yra pora komentaru moment.[/quote]
Vaikeli apsispresk ko tu nori - nori kad ivertintume tavo videos? Stai ir ivertinimai... Jei kazkas nepatinka gali dingti is cia, gameri taves niekas nelaiko... So GTFO or just STFU kid[/quote]
Vaikeli sako :DD Jus ble.t asilai paskutiniai esat :D Jus man parodykit bent 3 klaidas kurias as darau per video.. Nusineku? Keikiuosi per daug? Mazai juoku? O gal pala zinau.. Mano balsas skamba *i todel viskas del to,ir kad as esu ''vaikas'' Del to reikia cia pis.t man prota kad as kazkoks mazgis darau video,neturiu jokio supratimo kaip koreguot video,vapsie nieko nemoku.. Pzda graudu man jusu kometarus girdet :D jmj.[/quote]
Tu juos skaitai, negirdi...
Klaidos:
1. Esi rimtas, kas zmonem nepatinka.
2. Esi *, kad gincijasi su ziurovais, manydamas, kad tavo video geri
3. Esi dar mazvaikis, kad kuri video per anksti savo gyvenime.[/quote]
Tai va sakau,kad esu dar mazo amziaus,tai as mazvaikis ir suda malu.. Nesu as rimtas,tiesiok negaliu zvenkt kaip koks * zaisdamas zaidima ir matydamas kaip zmogus bega keliu ir pradet kalbet visokias nesamones kaip ''o ziurekit koks * bega,matyt prisisiko y kelnes,tai bando spet y toleta.''
As nesiginciju su zmonem,as tiesa sakau y akis,kuriu nematau,isvis ko man cia gincytis,su tais zmonem kurie bando per ekrana tau sikna isspardyt :D Suaukit zmones.[/quote]
Gal uzuot gincyiesis priimk kritika?[/quote]
Taip,as priimu jusu visu kritika,tiesiog zmones nesupranta,ir vaidina labai suaugusius,net nesuzinoje kaip sunku yra kurti video,ir jie mano kad viskas magiskai pats pasidaro,ir del mano amziaus turi teise bandyt uzduchint :D lol[/quote]
Del video sukimo is dalies sutinku. Kazkas anksciau rase kad turi jaustis laisvai komentuodamas. Video darau jau kuri laika bet paciam dar tai padaryti yra sunku. Zodziu tavo problemos yra tokios - tavo balsas dar nemutaves. O geram komentavimui reikia mutavusio tad gerbeju nelabai prisitrauski. Visi tik hate'ins. Tad palauk kol sueis 15m tada gali bandyti.[/quote]
Tai va kad tas balsas dar nemutaves :/ Nu aciu bent uz patarimus,nes kitie tiesiog to matyt nesupranta.