📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
DayZ, Cs- SuperHero serveris!
22 žinutės · 6,784 peržiūros
🕐 2013-03-23 22:59 #16
Pagaliau, gameryje kažkas normalaus .! + didelį tau dedu XpressOfficial! Muškis su DayZ į aukštumas! .

O, kad ir aš turėčiau DayZ ...
🕐 2013-03-23 23:25 #17
FrontView parašė:
Pagaliau, gameryje kažkas normalaus .! + didelį tau dedu XpressOfficial! Muškis su DayZ į aukštumas! .

As ir dar neturiu bet bus proga isigyt :D
🕐 2013-03-23 23:33 #18
Marlboro parašė:
[quote]FrontView parašė:

As ir dar neturiu bet bus proga isigyt :D[/quote]

Tiesiai į dešimtuką, šiaip jo .

Kadangi noriu pradėt filmuot žaidimus, tai nelabai norisi pirkt, dėl keletos epizodų, galėtų kas paskolint, nufilmuočiau keliolika epizodų ir viskas .
🕐 2013-03-24 08:48 #19
Butinai uzeisiu :P
🕐 2013-03-24 09:06 #20
o gal eina su Arma2 OA padaryt day Z kad veiktu? as irgi tuomet ateiciau i serveri :)
🕐 2013-03-24 09:33 #21
BeZdZiOnE parašė:
o gal eina su Arma2 OA padaryt day Z kad veiktu? as irgi tuomet ateiciau i serveri :)

Jei turi nusipirkes OA tai man atrodo kad tau bereikia isirasyti arma 2 free i tapati folderi kur ir yra OA
Tada belieka parsisiusti six updater susirasti ta dayz moda ir isirasyti ir gali zaisti
🕐 2013-03-24 10:01 #22
auraslt parašė:
[quote]BeZdZiOnE parašė:

Jei turi nusipirkes OA tai man atrodo kad tau bereikia isirasyti arma 2 free i tapati folderi kur ir yra OA
Tada belieka parsisiusti six updater susirasti ta dayz moda ir isirasyti ir gali zaisti[/quote]

Jaigu turi pvz tik ARMA2 tai tiesiog parsisiusk nelegalu ARMA2OA ir sumesk viska i viena folderi. Tada DayZ commander atsisiusk ir game patch naujausia suinstalink ir pati DayZ. :)

BTW. Greitai iseis antras DayZ serveris su kitu mapu! Tinklalapyje jau paskelbtas balsavimas!!!
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti