Sveiki,
aš noriu jums pristatyti puslapį apie žaidimus - GameTown. Šiame puslapyje visi žmonės bendraus apie kompiuterius, žaidimus ir t.t. Pagrinde puslapis skirtas skatinti žmones žaisti kartu, multiplayer. Tikiuosi sulaukti jūsų puslapyje. Puslapis ieško moderatorių :)
www.gametown.tt.lt
(y)
Redaguota 2013-03-28 15:29
Dabar puslapyje paskelbtas konkursas laimėti ETS 2 legalų raktą, ateikite ir sudalyvaukite :)
RolandasD parašė:
Sveiki,
aš noriu jums pristatyti puslapį apie žaidimus - GameTown. Šiame puslapyje visi žmonės bendraus apie kompiuterius, žaidimus ir t.t. Pagrinde puslapis skirtas skatinti žmones žaisti kartu, multiplayer. Tikiuosi sulaukti jūsų puslapyje. Puslapis ieško moderatorių :)
www.gametown.tt.lt
Please, get out of there!
Redaguota 2013-03-30 15:21
Butu neblogai kad butu zaidimu multiplayeriu parsisiuntimo nuorodos. Patogu bet ir darbo nemazai.
dėl kitų multiplayer žaidimų parsisiuntimų nuoruodu manau greitu laiku jos atsiras :)
geras puslapis, draugiška kompanija, gerai pažįstu savininką, ir sutariu su kitais.
Konkursas pradeda įsibėgėti, jeigu norite laimėti ETS 2, pradėkite dalyvauti diskusijose mūsų forume! http://gametown.tt.lt/
tai mano puslapis netgi ne tokio pobūdžio kaip gameris, šitas puslapis yra parsisiųsti žaidimams, pas mane vyksta konkursai, laimėti legalius ir diskusijos apie techniką, žaidimus ir t.t. :)