ziuzikasss parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]ziuzikasss parašė:
tai jau kai uzsiroviau ir ieskau kaip istrint ta nesamone, o tu jeigu tik pakomentuot sugebi - tai gal verciau visai nerasyk.
You must be new here...[/quote]
o gal Lietuviskai galima? ir bete tavo sita susmirdusia fraze kaip suprast? kaip diskriminacija naujokams?[/quote]
Ramiai , nereikia taip jau baisiai parintis...
1.Moku ir lietuviškai (bet kaip žinia man užsienietiški prikolai labiau prie širdies) ;
2.????????
3.Aš nediskriminuoju naujokų , jei jie patys pradeda , tai jie ir gauna ;
4.Ši frazė nėra susmirdusi , ji turi daug reikšmių (dėl to daugelis žiauriai parinasi) ;
5.Neimk visko taip smarkiai į širdį , čia gi internetas.[/quote]
1: Niekas cia nesiparina patikek tu manim :)
2: cia nebuvo nei panasu i kazkoki prikola
3: pats jau 7 metus gyvenu UK todel galeciau kur kas rimciau is taves paprikolins
4: pasikartosiu: nerasyk cia i sia tema buk zmogus, nes vistiek nieko naudingo neparasai, tik spamm'ini :)[/quote]
Tagu spamina. Cia gi laisva salis zmogau.[/quote]
Naujokas jis yra , ko norėt...[/quote]
*it jus su tais naujokais mazameciai kompiuterastai, vietoj to, kad zmonems padeti tai tik spamminti sugebat. Eikit pamoku ruost geriau[/quote]
Bitch Please!
Man n.d. nieko neužduoda , nes aš visą savaitę sergu :D
Be to kiekvienas gali pasigirti , kad achujienoje vietoje gyvena , ne vien tik savo UK :D Pvz.aš gyvenu achujienai "gerame" Kauno mikrorajone , kur naktį tu be chebros esi niekalas , keliai aukščiausios kokybės , nors tu su Ferrari'iu varinėk , o šaligatviai nuš*kti senom mašinom.