📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Myliu <3 .
62 žinutės · 14,948 peržiūros
🕐 2013-05-04 09:54 #16
Per paskutinius menesius jusu cia labai padaugejo, tarkim pries koki pusmeti buvo dvigubai ar tai trigubai maziau pranesimu per diena, o dabar kas darosi? Tiesiog neturiu laiko visko perzvelgti, todel vis reciau uzsunku i diskusijas. Zinoma, jei kazkas mane dar atsimena? :D Patapau praeitu laiku reliktas.
🕐 2013-05-04 09:56 #17
As taves nepazystu, neseniai prisireginau o jau expertas :D
🕐 2013-05-04 10:01 #18
Rytinasas parašė:
As taves nepazystu, neseniai prisireginau o jau expertas :D

"Expertas"

Pavelas parašė:
Per paskutinius menesius jusu cia labai padaugejo, tarkim pries koki pusmeti buvo dvigubai ar tai trigubai maziau pranesimu per diena, o dabar kas darosi? Tiesiog neturiu laiko visko perzvelgti, todel vis reciau uzsunku i diskusijas. Zinoma, jei kazkas mane dar atsimena? :D Patapau praeitu laiku reliktas.

Pamenu tave , taigi tu tas heteroseksualus trolis ieškantis rimtų pažinčių ir labai mėgstantis gerti rašalą , bei trumpus šortukus rausvu kamufliažu :D (jeigu ką tai aš rėmiausi jo prikolais)
Redaguota 2013-05-04 10:01
🕐 2013-05-04 10:25 #19
Pavelas parašė:

Senieji gamerio nariai, tave tikrai pamena ;)
🕐 2013-05-04 10:33 #20
Pavelas parašė:

Nepamiršim taves pavelai tavo planu apiplešinėt bankus :D ( http://www.gameris.lt/forum/viewthread.php?thread_id=1523&pid=13814#post_13814 ) ir kitų bairių
🕐 2013-05-04 10:51 #21
Hey, apie trumpus sortus as nieko neminejau, apie ruozini kamufliaza - taip, bet sortukai - no way. :D
🕐 2013-05-04 10:54 #22
Cia yra rimciausia chebra ir forume galima puikiai pabendraut ir nera vaiku(isskyrus bunkerinius kurie cia ateina ir reiskia savo debilizmo simptomus),Pavelai tai kada banka plesiam?:D
🕐 2013-05-04 11:30 #23
Pavelas parašė:
Hey, apie trumpus sortus as nieko neminejau, apie ruozini kamufliaza - taip, bet sortukai - no way. :D

Awwww, Pavelai . Pamenu tave nuo labai, labai senai :) .
🕐 2013-05-04 11:39 #24
Jo chebra čia tikrai gera. Buvau užsukęs visokiuose forumuose, bet geresnio nei gameris.lt neradau. Metus jau lankausi šiame tinklalapyje ir mačiau kaip daug kas išėjo ir daug kas atėjo, bet geriausi išliko Pavelas, FifaEvolutionify ir VHilts :)
🕐 2013-05-04 12:15 #25
tadaz997 parašė:
Jo chebra čia tikrai gera. Buvau užsukęs visokiuose forumuose, bet geresnio nei gameris.lt neradau. Metus jau lankausi šiame tinklalapyje ir mačiau kaip daug kas išėjo ir daug kas atėjo, bet geriausi išliko Pavelas, FifaEvolutionify ir VHilts :)

Buvo gerų buvo blogų ,bet geriausi liko ir geri atėjo T.Y. Feelinghigh, Rytinaasas, frontview (tiksliai nicko nepamenu) Vhilts LeRojus BloodyZero Tadasz raceris ir kiti (nepykit kad nepaminėjau ko nieks i galva nelenda :D )
🕐 2013-05-04 12:58 #26
zakaras parašė:
[quote]tadaz997 parašė:

Buvo gerų buvo blogų ,bet geriausi liko ir geri atėjo T.Y. Feelinghigh, Rytinaasas, frontview (tiksliai nicko nepamenu) Vhilts LeRojus BloodyZero Tadasz raceris ir kiti (nepykit kad nepaminėjau ko nieks i galva nelenda :D )[/quote]

Respect to ya all!

FeelingHigh, aš LeRojus, Vhilts, BloodyZero . Mes čia jau senai, tik pasikeite nick'us ;) .
Redaguota 2013-05-04 13:11
🕐 2013-05-04 14:11 #27
zakaras parašė:
[quote]tadaz997 parašė:

Buvo gerų buvo blogų ,bet geriausi liko ir geri atėjo T.Y. Feelinghigh, Rytinaasas, frontview (tiksliai nicko nepamenu) Vhilts LeRojus BloodyZero Tadasz raceris ir kiti (nepykit kad nepaminėjau ko nieks i galva nelenda :D )[/quote]

Šiaip aš čia jau nuo žymiai seniau lankausi (pažiūrėk į mano įstojimo datą) + aš pasikeičiau nick'ą (pradinis buvo - dragon ltu 2) , o juos kaip žinia keičiu dažnai...
🕐 2013-05-04 15:09 #28
Nu, aš taip pat vienas iš senesnių.
Įstojęs April 06 2009 14:33:54
🕐 2013-05-04 15:18 #29
FrontView parašė:
[quote]zakaras parašė:
[quote]tadaz997 parašė:

Respect to ya all!

FeelingHigh, aš LeRojus, Vhilts, BloodyZero . Mes čia jau senai, tik pasikeite nick'us ;) .[/quote]

Fronview :D Aš už tave diena anksčiau istojes spalio 28 o tu 29 (2010) :)
Redaguota 2013-05-04 15:18
🕐 2013-05-04 15:43 #30
Aš šio forumo neiškeisčiau į jokį kitą!!!
Geriausia forumo chebra in da world!
Nuo mano įstojimo (June 23 2010), daug kas pasikeitė, bet vis tiek žmonės išliko normalūs ir protingi (yra išimčių) :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti