📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Metro: Last Light pirmieji įspudžiai .
43 žinutės · 11,875 peržiūros
🕐 2013-05-14 21:54 #16
Aijo, kas nezaided dar, ir zaisit - isijunkit subtitrus :D bus linksma :D
🕐 2013-05-14 21:55 #17
Melnikas parašė:
Aijo, kas nezaided dar, ir zaisit - isijunkit subtitrus :D bus linksma :D

Kodėl taip sakai :D ?
🕐 2013-05-14 23:03 #18
Roczen parašė:
[quote]Thief parašė:
Nothing special, yra shooteris ir viskas.

Čia tau ne COD ,kad only shooter... Kaip ir buvo rašoma galima bus vykdyti savas misijas, bet kolkas iki to dar neadaėjau. Beto jeigu tau čia eilinis shooteris, tai nežinau ko tu čia tikėjaisi... Bent jau aš tai tikėjausi blogiau negu yra, tad aš likau nustebęs ir su pasimėgavimu eisiu visą žaidimą iki galo.[/quote]
Man tai cia only shooter, kaip ir sakiau nothing special
🕐 2013-05-14 23:04 #19
Thief parašė:
[quote]Roczen parašė:
[quote]Thief parašė:
Nothing special, yra shooteris ir viskas.

Čia tau ne COD ,kad only shooter... Kaip ir buvo rašoma galima bus vykdyti savas misijas, bet kolkas iki to dar neadaėjau. Beto jeigu tau čia eilinis shooteris, tai nežinau ko tu čia tikėjaisi... Bent jau aš tai tikėjausi blogiau negu yra, tad aš likau nustebęs ir su pasimėgavimu eisiu visą žaidimą iki galo.[/quote]
Man tai cia only shooter, kaip ir sakiau nothing special[/quote]

Bėk tu iš čia, toliau 0wn3d daryk per COD'ą . Tokiem kaip tu tai tik tokie kaip CS, MC, COD galvoj ir sukasi ..
🕐 2013-05-14 23:08 #20
Mano nuomone cia, geriau pats bek cia man proto nepises, iskart kabintis reik, kam jis * o kam ne. Kapish?!
🕐 2013-05-14 23:10 #21
Thief parašė:
Mano nuomone cia, geriau pats bek cia man proto nepises, iskart kabintis reik, kam jis * o kam ne. Kapish?!

Žinau tokius kaip tu, Laido riteriai . Viskas tuom pasakyta . Jei nežinai kas yra tikras geimingas, ir kas yra tikri žaidimai, tai bėk iš dirt'o block'ų statyt namelių .
🕐 2013-05-14 23:15 #22
Pasol pizdon ablawuke tu, sakau mano nuomone kas tau dar neaisku joptvaimat????

Sr uz pykti, bet cia yra mano nuomone ir fsio.:|:=
Redaguota 2013-05-14 23:21
🕐 2013-05-14 23:21 #23
Thief parašė:

Parašiau, temos pradžioj Nesikeikti (ang. No bad language) .
Kaip matau tu šia taisyklę pažeidi .
🕐 2013-05-14 23:23 #24
FrontView parašė:
[quote]Thief parašė:

Kaip matau tu šia taisyklę pažeidi .[/quote]
Nemalk sudo - nesikeiksiu, sakau mano nuomone, paliks mano nuomone. Taigi cia netrink man buroku
🕐 2013-05-14 23:28 #25
Thief parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]Thief parašė:

Kaip matau tu šia taisyklę pažeidi .[/quote]
Nemalk sudo - nesikeiksiu, sakau mano nuomone, paliks mano nuomone. Taigi cia netrink man buroku[/quote]

Šuda gali malt tik tulike :) .
Reiktų išmokt, gerbt kitus jeigu jau taip .
🕐 2013-05-14 23:30 #26
Gr, sr tada, bet dar pasakysiu CIA MANO NUOMONE!
🕐 2013-05-15 15:37 #27
please, be patient :D
o siaip as dabar si geima siunciuos, tad laukiu!!! :D
🕐 2013-05-15 15:41 #28
Ok permasciau viska ir ka galiu pasakyt:

Gameplay jau sutvarkytas, labai sexy crosshair'as nors seip ji isjungiau, kad nebutu taip lengva... Veikejai, na jei pasipainioji ju kelyje, vistiek kiaurai tave pereina, nu bet ka darysi... Labai nepatiko tai, ka jie padare su Ulmanu ir Melniku... Khan'as dar px toks, uznesa i elgetaujanti bandita tai dar nieko :D, bet labaiusiai reze aki, tai ka jie padare su Artyom'u... Visu pirma jis Ordine? Ranger'is? Saltakraujis karys rembo arba super slaptas zudikas ninze? No,no,no,no.... Artyom'as visai ne toks, jis paprastas ramus vaikinukas, kuris vos ne vos sugeba nusauti zmogu, o cia... Taciau is kitos puses - :D visai linksma, kad jis toks pasidare, gali eiti arba ninja style arba issaudyti visus kaip kox rembo super karys... Kai zaidziu atrodo - hmm visai nieko, valdyti toki patyrusi "metro kari veterana", bet is kitos puses kai pagalvoji - kas per *, Artyom'as visai ne toks... Bet tebunie :D Dar labai patiko ginklu tobulinimas... Ir dar labiau patiko normalus, sutvarkyti gasmask'ai... Ypac tas, kad juos galima nusivalyti nuo visokio purvo... Patiko rusiski keiksmai :D ir keletas vardu, pvz. Comrade MOROZOV :D
🕐 2013-05-15 16:08 #29
Na, o kaip grafikos? :D
🕐 2013-05-15 16:10 #30
Dbr žaidžiu, liux žaidimas (y)
Pasistengsiu visą pereiti. :D
Nu bet žiauriai geras game!!!
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti