Sveiki, taigi nusipirkau vaizdo plokštę (naudota) iš draugo pirkau, pasjį veikė čiki piki, be priekaištų. Dabar tokia problema, įsidėjau tą vaizdo plokštę, ir dažnai man pakimba kompiuteris, kad ir internete naršant, žaidimus žaidžiant. Sistema tiesiog užsikerta, nein num lock mygtuko lemputės nebereguoja... Kame gali būti problema? Draiverius įrašiau pačius naujausius, galvojau kad windows problema, perrašiau, bet vistiek taspats... Kas gali būti? Labai reikia jūsų pagalbos. :(
Koks dar perkaitimas? Procesoriaus tipo? Bet tyliai dirbo, neūžia.
Pas mane ten tarp procesoriaus ir ventiliatoriaus galima sakyt nebėra termopastos, dėl to gali būt? Ir mano sena vaizdūškė buvo be ventiliatoriaus, tai kompas užė kaip ir deesktopas buvo įjungtas... Kai įdėjau šitą, kuri su ventiliatorium, kompiuteris nebeūžia...
Sudeginsi PC, dėkis termopastą, Arctic coling MX2 arba MX4
Termopastą nusipirksiu. Ką su vaizduške daryt?...
Aš prastas žinovas, bet ar negali but maitinimo blokas per silpnas?
Jei PC kimba tai kaista procesorius(GPU arba CPU), jei zinai, kad CPU be termopastos tai užsidėk jos ir viskas tūrėtu veikt gerai.
Jaigu nori kad naujas įrenginys tau veiktų puikiai, tai reikės viską tiesiog suderinti. Kaip tai padaryti? Atnaujink OS arba perašyk bus kar geriau, nes kai aš nusipirkau savo naują Radeon tai galejai bet ką daryt ir draiverius irasiau ir atnaujinau kompa, viska dariau, bet nepadejo.
SORRY Neperskaičiau pilno aprašymo. :D
Gali būti maitinimas, pataržiau pasiimti koki 500W ir bus norm.
Redaguota 2013-07-01 11:15
Tai žinoma, na negaliu pasakyti tiksliai nežinodamas visų detalių.