illusiveman.lt, parašyta pirmame pranešime.
Sveikas, gautum Cod: BO2 ir kiek tai kainuotų?
Paimčiau gmodą banku jei tu eitum pirmas.
Osvaldon parašė:
[quote]R0x0y parašė:
Paimčiau gmodą banku jei tu eitum pirmas.
Mano parduotuvės politika tokia, kad pirmas neinu. Jeigu kaip prekeivis eičiau pirmas, tai manau tą išnaudotų nemaža dalis žmonių siekdami apgauti, tuo tarpu mano klientams reikia pasikliauti tik vienu žmogumi - manim.
Tema čia daugiau nei 2 mėnesiai, ar kas nusiskundė, kad liko apgautas? Atsiliepimai kolkas visiškai priešingi apgaudinėjimui. Beje, jeigu apgaudinėčiau, manau jau senai būčiau užblokuotas ir tema pašalinta.[/quote]
Žinau, bet aš labai žmonėm nepasitikiu, tu kaip nori žmones galiu duot kurie įrodyt gali jog su manim patikima daryt reikalus. Bet aš tiesiog niekad neinu pirmas nesvarbu kas. Dėl priežasties jog kažkokia problema kyla tai gali gifta atiduot ir viskas, o jei pirma persiunti pinigus tai paskui sako Oi atleisk va šiandien negaliu į banką nueit ar kažką tokio sumala. Jei nenori tai tiesiog nebeatsakyk į šitą žinute.
Redaguota 2013-09-16 16:18
Skelbiu išpardavimo akciją Serious Sam 3: BFE ir Chivalry: Medieval Warfare, dabar kainos nurodytos su nuolaidomis.
Pirkau Chivalry: Medieval Warfare, jokiu nesklandumo nebuvo, susimokejau Maximos kasoje ir po valandos kai gavo pinigus dave steam gifta