📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Origin
30 žinutės · 6,856 peržiūros
🕐 2013-07-16 22:00 #16
O bent duoda prisijungt į Origin svetainę?
🕐 2013-07-16 22:51 #17
Ne
🕐 2013-07-17 00:22 #18
Tai kažkas su hosts failiuku.
🕐 2013-07-17 09:26 #19
O siandien leidzia prisijungti bet vistiek nerodo nuotraukos profilio ir order history
Redaguota 2013-07-17 09:44
🕐 2013-07-17 10:48 #20
Nu nežinau, aš tai ištryniau certifikata, sutvarkiau hosts (t.y. įkėliau senesnę jo versija (padariau Backup)), ir perrašiau Origin. Ir viskas susitvarke.
🕐 2013-07-17 14:15 #21
man pasidaro hosts txt 2
🕐 2013-07-17 14:18 #22
Jeigu norit tą hosts failiuką redaguot jums reikia eit į Control Panel->System And Security->Action Center->Change User Acount Control Setings. Ir pažymėkit paskutinį "never notify". Aš taip darydavau kai tėvams nenorėdavau parodyt pažymių :DD. Užblokuodavau tamo :D. Ir krč jei ten yra tas origin.com ištrink jį ir turėtų veikt ;)
🕐 2013-07-17 14:25 #23
samtisss parašė:
Jeigu norit tą hosts failiuką redaguot jums reikia eit į Control Panel->System And Security->Action Center->Change User Acount Control Setings. Ir pažymėkit paskutinį "never notify". Aš taip darydavau kai tėvams nenorėdavau parodyt pažymių :DD. Užblokuodavau tamo :D. Ir krč jei ten yra tas origin.com ištrink jį ir turėtų veikt ;)

Blogai mokaisi, kad nerodai tevams tamo? :D
🕐 2013-07-18 01:17 #24
tassat parašė:
[quote]samtisss parašė:

Blogai mokaisi, kad nerodai tevams tamo? :D[/quote]
Ne :D. Tiesiog baisu būdavo rodyti, nes griežti mano tėvai :D
🕐 2013-07-18 08:13 #25
samtisss parašė:
[quote]tassat parašė:
[quote]samtisss parašė:

Ne :D. Tiesiog baisu būdavo rodyti, nes griežti mano tėvai :D[/quote]
Tai jei pazymiai geri ,kodel baisu rodyti? ? :O Nejaugi lupt duoda uz
9-uka?
🕐 2013-07-18 08:59 #26
muilas parašė:
[quote]samtisss parašė:
[quote]tassat parašė:
[quote]samtisss parašė:

Ne :D. Tiesiog baisu būdavo rodyti, nes griežti mano tėvai :D[/quote]
Tai jei pazymiai geri ,kodel baisu rodyti? ? :O Nejaugi lupt duoda uz
9-uka?[/quote]

Gaila , bet pas mane panašaus tipo tėvai...
🕐 2013-07-18 09:29 #27
nervin tas grybas origin
kada nemokamai bf pati pirma ten 1942 ar koks ten
nemokamai atidaviniejo iki tam tikros datos
norejau pasijimti
kaskokia prancuziskai pieva ijungdavo ir neldoudavo pasijimti ji nemokamai isvisa nieko nemesdavo
grybas tas origin
🕐 2013-07-18 11:26 #28
ponasvelnes parašė:
nervin tas grybas origin
norejau pasijimti
kaskokia prancuziskai pieva ijungdavo ir neldoudavo pasijimti ji nemokamai isvisa nieko nemesdavo
grybas tas origin

Durni jie, nejaugi negali isversti i anglu kalba ,arba bent jau duotu pasirinkti anglu... isvis ten palyginus su steamu ..... ..... ..........
🕐 2013-07-18 11:32 #29
muilas parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
nervin tas grybas origin
norejau pasijimti
grybas tas origin

Durni jie, nejaugi negali isversti i anglu kalba ,arba bent jau duotu pasirinkti anglu... isvis ten palyginus su steamu ..... ..... ..........[/quote]

Ko norėt , EA rūpi pinigai...
🕐 2013-07-18 11:33 #30
Man viskas su web susitvarke tik dabar kai paleidziu origin nebuna jokiu nuotrauku Ir jeigu istrinciau hosts failiuka nieko neatsitiktu ?
Redaguota 2013-07-20 16:15
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti