🕐 2013-07-16 22:00
O bent duoda prisijungt į Origin svetainę?
samtisss parašė:
Jeigu norit tą hosts failiuką redaguot jums reikia eit į Control Panel->System And Security->Action Center->Change User Acount Control Setings. Ir pažymėkit paskutinį "never notify". Aš taip darydavau kai tėvams nenorėdavau parodyt pažymių :DD. Užblokuodavau tamo :D. Ir krč jei ten yra tas origin.com ištrink jį ir turėtų veikt ;)
tassat parašė:
[quote]samtisss parašė:
Jeigu norit tą hosts failiuką redaguot jums reikia eit į Control Panel->System And Security->Action Center->Change User Acount Control Setings. Ir pažymėkit paskutinį "never notify". Aš taip darydavau kai tėvams nenorėdavau parodyt pažymių :DD. Užblokuodavau tamo :D. Ir krč jei ten yra tas origin.com ištrink jį ir turėtų veikt ;)
samtisss parašė:
[quote]tassat parašė:
[quote]samtisss parašė:
muilas parašė:
[quote]samtisss parašė:
[quote]tassat parašė:
[quote]samtisss parašė:
ponasvelnes parašė:
nervin tas grybas origin
kada nemokamai bf pati pirma ten 1942 ar koks ten
nemokamai atidaviniejo iki tam tikros datos
norejau pasijimti
kaskokia prancuziskai pieva ijungdavo ir neldoudavo pasijimti ji nemokamai isvisa nieko nemesdavo
grybas tas origin
muilas parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
nervin tas grybas origin
kada nemokamai bf pati pirma ten 1942 ar koks ten
nemokamai atidaviniejo iki tam tikros datos
norejau pasijimti
kaskokia prancuziskai pieva ijungdavo ir neldoudavo pasijimti ji nemokamai isvisa nieko nemesdavo
grybas tas origin