📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Du konkursai!
25 žinutės · 5,527 peržiūros
🕐 2013-07-20 15:10 #16
Dėkui, gavau MC :)
🕐 2013-07-20 15:11 #17
Nu padariau viską. ką laimėjau? :D
🕐 2013-07-20 15:13 #18
Tai va, pirmas konkursas uzdarytas, antras konkursas vyksta iki 2013.07.25. O dabar sensacija :D Atidarau dar viena konkursa! Kurio prizas taip pats minecraft premiumas! Taigi 3 konkurso uzduotis yra - duoti man www.torrent.ai pakvietima, tai kaip ir keitimas, pakvietimas i premiuma. Tai tiek, dar jei kas turit ideju dar kokiam konkursui, tai sakykit :)
🕐 2013-07-20 16:31 #19
Slowly parašė:

Nugaletoja rinksiu 25d.
🕐 2013-07-20 17:50 #20
dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:

Nugaletoja rinksiu 25d.[/quote]

Jeigu nori galiu torrent chara atiduot uz ta premiuma.. Beveik nenaudotas,apie 3 filmai pasiusti turbut.
🕐 2013-07-20 18:00 #21
Simpleriz parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:

Jeigu nori galiu torrent chara atiduot uz ta premiuma.. Beveik nenaudotas,apie 3 filmai pasiusti turbut.[/quote]
K. i pm fotke atsiusk :)
🕐 2013-07-20 18:06 #22
dezymvm parašė:
[quote]Simpleriz parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:

Jeigu nori galiu torrent chara atiduot uz ta premiuma.. Beveik nenaudotas,apie 3 filmai pasiusti turbut.[/quote]
K. i pm fotke atsiusk :)[/quote]

Kieno foto,bisky nesupratau :D
🕐 2013-07-20 18:08 #23
Simpleriz parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Simpleriz parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:

K. i pm fotke atsiusk :)[/quote]

Kieno foto,bisky nesupratau :D[/quote]
accounto
🕐 2013-07-20 20:10 #24
Man tox įspudis, kad gražiai muilini prota, visko nori, laiku, filmo pavadinimo, torrent pakvietimu.... Ar tai ar tai, stupidovai tie akauntai vogti ir tuos acc susigražins po 5dienu po pass change.... Vien del tokios nesamones dedu tau dislaika, nes nenoriu tikėt, kad tavo video... ir tai šūda čia mali... jei deda dislaika, reiškias vertas to.
🕐 2013-07-20 20:25 #25
mantazaz159 parašė:
Man tox įspudis, kad gražiai muilini prota, visko nori, laiku, filmo pavadinimo, torrent pakvietimu.... Ar tai ar tai, stupidovai tie akauntai vogti ir tuos acc susigražins po 5dienu po pass change.... Vien del tokios nesamones dedu tau dislaika, nes nenoriu tikėt, kad tavo video... ir tai šūda čia mali... jei deda dislaika, reiškias vertas to.

Klausyk snargliau, jau sakiau kad accountai vogti, pirma konkursa laimejo, as jam i pm jau parasiau, kad jei nebeveiks duosiu kita. Visu antra - video mano, jei netiki man giliai pohui ant taves ir tavo nuomones, jei ne mano video, rask toki pati visam internete. O dislike jau sakiau is kur. Laisvas.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti