🕐 2013-08-05 18:49
Stratus parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
[quote]Stratus parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
[quote]Stratus parašė:
[quote]CaptainDashas parašė:
Stratus Cia Klysti as pats su laptopu sedziu ir galingumu nesiskundziu zaidimus kai re6 Dmc5 Bioshock Infinite galiu zaisti ant ultros
Va mano Bomba i5 (keturi branduoliai) - 2.5ghz 6 gb ramu Dual video card 7670m hd 4000
Su HD tiesa nepazaisi nieko net borderlands pirmi lagins bet jeigu turi radeon arba Nvidia sujungta su ta korta Tada as gan tikras kad tu busi patenkintas performanciu
Well. As su savo kelmu kuris turi i3 (2 branduoliu) 2.1 GHz, 4 GB RAM, ir HD 3000 esu kol kas patenkintas ir PC siuliau ziuredamas is savo perspektyvos. Mano kelmas irgi si ta sugeba DmC losiau ant High grafiku dar kazkokiu stebuklingu budu Last Light ant Normal vilko.[/quote]
Gta 4 nustatymai ir fps?[/quote]
GTA4? Keista bet GTA4 man visada leisdavo be teksturu. Viska buvau isbandes bet situacija tik blogedavo tad tu FPS nezinau.[/quote]
Mano 8600mgt ant 3x20 visa kita med(night shadows off), triliner ir vsync off ant 18-30fps veikė(gausiu naują nešiojamą, seną jau atidaviau motinai(reikėjo))[/quote]Nezinau gal mano kelmas ir duotu kokius 15-20FPS bet be teksturu zaisti zinai nelabai norisi. :D[/quote]
Tai reikėjo ne kelmą, o kompą pirkt :D