Sveiki visi turiu tokią problemą , turiu jau windows 7 gal jau 2 metus , ir nesuprantu kodėl tiek daug ryja ramų?? , tiesiog kompas stringa , lėtai dirba ir nžn anksčiau taip nebūdavo :( , tai vat aš pagalvojau gal geriau persirašyti į windows xp , ir gal išsispres šita problema? ir gal mažiau rys ramų , ir greičiau kompas pradės veikti? dar manau gal naudos duos žaidimams mažiau visko rys?, ką manot??? ATSIPRAŠAU UŽ DVI TEMAS KOMPAS PALAGINO GAN Gerai :(
Redaguota 2013-08-08 15:30
pradejo laginti nes reikia windowsus perasinieti
arba i windows 7 arba i windows 8
jeigu perasisi i windows xp tai tapsi atsilikeliu nes windows xp jau net nebeisleidziami ir tu padarisi savo pc levesni
tiesiok reikia windowsus kas kokius 2 metus perasinieti
as perasinieju kas metus
nes c diske ir d diske prisirenka visokiausiu hujniu mini virusu ir panasiai ir reikia viska isvaliti kai perasisi veiks kaip bitute
ir seip vasara leviau visad pc veikia
Beje 2014m. Balandi microsoft nutraukia win xp pletojima.
Na aišku tada , ačiū už pagalbą , reikės tada perrašyti windows :X , o tai taip gaunasi kad ant windows xp nebekurs jokių žaidimų? , ir neveiks naujesni žaidimai ant windows xp?
Nebeveiks tiesiog žaidimai ant xp, ir kurėjai nustos juos platint.
Mano pc ir yra lievas aš taip manau , va jie 2gb of ram , 512 mb geforce nvidia 9600 gt , amd phenom tm 8450 triple core processor 500 gb HDD ir mano procas labai garsiai ūžia nesuprantu kas čia darosi , o dulkes vakar išvaliau bet jau taip garsiai ūžia atrodo kad tuoj sprogs mano pc !!
Redaguota 2013-08-08 15:50
Taip :)
Taip :)
Redaguota 2013-08-08 15:48
man buna kai tik ijungiu bet po 3 minuciu jis sustoja ir dar prie to pacio norejau paklaust ultimate'ai geriausi ane?