📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Windows 7 pagalba , padėkit , patarkit!!
17 žinutės · 3,536 peržiūros
🕐 2013-08-09 00:39 #16
Slowly parašė:
[quote]Juicy parašė:
Mano pc ir yra lievas aš taip manau , va jie 2gb of ram , 512 mb geforce nvidia 9600 gt , amd phenom tm 8450 triple core processor 500 gb HDD ir mano procas labai garsiai ūžia nesuprantu kas čia darosi , o dulkes vakar išvaliau

na jau kompas senas ir nekažką win 7 su tokiu, jei turi galimybe pabandyk isirašyt xp, ir jei nesikeis gryši prie 7. beje tikriausiai žinai kad tavo atvėju reikalingi 32bitu.[/quote]
KompaS kaip kompas, įsidėk dar 2gb ram ir naudok sau ramiai su 7 :)
Netikėk ką kiti sakys, kad lėvas pc ir tt, jei mb palaiko 4gb ar+ ram tai dar gali pabūt ramiai metelius kitus, aš va prieš porą sav dar lošiau gta 4 ant beveik med grafikos su nešiojamu, kuriame buvo 7 ir 8600mgt(ne 9600 kaip tavo) 4gb c2d.
Dar mintis yra, kad tau reiktų termo pastą naują pasitept, siūlau mx2 mx4 arba ic diamond
🕐 2013-08-09 08:39 #17
Juicy parašė:
Na aišku tada , ačiū už pagalbą , reikės tada perrašyti windows :X , o tai taip gaunasi kad ant windows xp nebekurs jokių žaidimų? , ir neveiks naujesni žaidimai ant windows xp?

jau daba nebeveikia
su battelfield 3 prasidejau nebepalaikymas zaidimams
beto isimesk kokius 2g ram jie nebrangus po 50lt tiktais ir galiesi ramiai losti geimus siu metu ir dar kaikurios kitu
tiktais kokio planetside 2 negaliesi losti ;/
o ventilieturius stipriai uzia nes kaip tu sakai katik isvaliai tai tiesiok tavo ausys dar nepriprato prie gerai sukancio ventilietoriaus
tiesiok kada dulkes turejo is leciau sukosi o daba jis daug greiciau sukasi visad taip po dulkiu isvalimo
Redaguota 2013-08-09 08:43
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti