📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ar tikit pomirtiniu gyvenimu?
49 žinutės · 11,429 peržiūros
🕐 2013-08-10 21:59 #1
Taigi zinau nuskambes keistai,ir netureciau turbut klausti to,bet tiesiog norejau paklaust ar tikit pomirtiniu gyvenimu? Ar manot kad kazkas atsitiks poto kaip jus paliksit zeme? As pats tikiu,bet kartais man kyla abejoniu.. Jeigu turit minciu rasykit komentaruose:)
🕐 2013-08-10 22:01 #2
Galbut... Ghosts,Spirits,Demons and other stuff tai truputi tikiu. Per YT esu labai daug prisiziurejes video apie tai bet nezinau ar visi yra teisybe.
🕐 2013-08-10 22:02 #3
Aš tai bent jau manau kad ne >_>
Jei miršti tai miršti, neprisikelsi jau tu.

Daugelis sako kad sustojus širdžiai mato ten tunelius baltus, bet vėliau prikelia medikai, aš abejojiu visu tuo.
🕐 2013-08-10 22:04 #4
eimantux parašė:
Aš tai bent jau manau kad ne >_>
Jei miršti tai miršti, neprisikelsi jau tu.

Daugelis sako kad sustojus širdžiai mato ten tunelius baltus, bet vėliau prikelia medikai, aš abejojiu visu tuo.

Kol pats nepamatai tai netiki. :D
🕐 2013-08-10 22:07 #5
Stratus parašė:
Galbut... Ghosts,Spirits,Demons and other stuff tai truputi tikiu. Per YT esu labai daug prisiziurejes video apie tai bet nezinau ar visi yra teisybe.

Na man kartais kyla abejones tik del to kad zmones nera niekada patyre tokiu dalyku kaip mate visokius velnius,vaiduoklius,demonus.. Ir jie jau zino ka jie daro. Vieni gazdina,kiti skraido,o kiti padeda.. Na keista.
🕐 2013-08-10 22:08 #6
Tikiu reinkarnacija.Netikiu visom tom pasakom apie rojus ir pragarus, vaiduokliais, demonais ir kitu bullcrap.No offence.
🕐 2013-08-10 22:09 #7
O tai kaip tada apie Ekstrasensus? Jie su vaiduokliais snekasi
🕐 2013-08-10 22:10 #8
as tai kaip zinau, tai, kad gimsti kazkuo nauju.
🕐 2013-08-10 22:11 #9
requiemn parašė:
Tikiu reinkarnacija.Netikiu visom tom pasakom apie rojus ir pragarus, vaiduokliais, demonais ir kitu bullcrap.No offence.

reinkarnacija visai neblogai skamba,gali but kazkas susieta su tai.
🕐 2013-08-10 22:13 #10
Simpleriz parašė:
[quote]Stratus parašė:

Na man kartais kyla abejones tik del to kad zmones nera niekada patyre tokiu dalyku kaip mate visokius velnius,vaiduoklius,demonus.. Ir jie jau zino ka jie daro. Vieni gazdina,kiti skraido,o kiti padeda.. Na keista.[/quote]
Anyway. Tokiu sveciu sulaukt nenoreciau. Kad ir su gerais tiksliais jie butu visvien...
🕐 2013-08-10 22:15 #11
Stratus parašė:
[quote]Simpleriz parašė:
[quote]Stratus parašė:

Na man kartais kyla abejones tik del to kad zmones nera niekada patyre tokiu dalyku kaip mate visokius velnius,vaiduoklius,demonus.. Ir jie jau zino ka jie daro. Vieni gazdina,kiti skraido,o kiti padeda.. Na keista.[/quote]
Anyway. Tokiu sveciu sulaukt nenoreciau. Kad ir su gerais tiksliais jie butu visvien...[/quote]

Man tik keista kaip tu gali zinoti kad kazkas egzistuoja nors tu jo nematai negirdi ir tu zinai. Keista..
🕐 2013-08-10 22:18 #12
Buna kartais, kad pagalvoji apie tai, kas laukia musu po paskutinio atodusio. Negi tiesiog paimsi ir pasinersi i visiska tamsa ir nieko nejusi. Galbut visa amzinybe busi kankinamas sapnu ? Gal Zeme yra tik pirma stadija gyvenimo ir paskui tu atsirandi kazkur kitur ? Na to juk niekas nezino. Kaip sakoma , pagyvensim pamatysim :D
🕐 2013-08-10 22:21 #13
metaxa0 parašė:
Buna kartais, kad pagalvoji apie tai, kas laukia musu po paskutinio atodusio. Negi tiesiog paimsi ir pasinersi i visiska tamsa ir nieko nejusi. Galbut visa amzinybe busi kankinamas sapnu ? Gal Zeme yra tik pirma stadija gyvenimo ir paskui tu atsirandi kazkur kitur ? Na to juk niekas nezino. Kaip sakoma , pagyvensim pamatysim :D

Na as tikiu kad kazkur kitoje planetoje,kitoje galaktikoje gyvena kazkas ir be musu,su geresne technika,su daugiau pazengusiu gyvenimu,nes planetu yra daug ir mes net ju negalim suskaiciuoti.. Bet del po mirtinio gyvenimo nezinau..
🕐 2013-08-10 22:22 #14
Simpleriz parašė:
[quote]requiemn parašė:

reinkarnacija visai neblogai skamba,gali but kazkas susieta su tai.[/quote]

Esu skaites apie tai, bet dabar visko tiksliai neatsimenu. Buvo toks vienas berniukas kuris budamas gal 7 metu savo tevams pasake, kad jis jau yra gyvenes cia gal 12 metu ir gime antra karta, jisai tiksliai apibudino pries tai gyventa gyvenima, vieta kur gyveno ir mirti . Jo tevai tuom pasidomejo ir viskas buvo taip pat kaip jisai sake. Na tiksliai nepamenu, bet kazkas panasiai. Tik neaisku tiesa cia ar ne, rase laikrasciuose ir internete lygtai.
Redaguota 2013-08-10 22:23
🕐 2013-08-10 22:27 #15
metaxa0 parašė:
[quote]Simpleriz parašė:
[quote]requiemn parašė:

reinkarnacija visai neblogai skamba,gali but kazkas susieta su tai.[/quote]

Esu skaites apie tai, bet dabar visko tiksliai neatsimenu. Buvo toks vienas berniukas kuris budamas gal 7 metu savo tevams pasake, kad jis jau yra gyvenes cia gal 12 metu ir gime antra karta, jisai tiksliai apibudino pries tai gyventa gyvenima, vieta kur gyveno ir mirti . Jo tevai tuom pasidomejo ir viskas buvo taip pat kaip jisai sake. Na tiksliai nepamenu, bet kazkas panasiai. Tik neaisku tiesa cia ar ne, rase laikrasciuose ir internete lygtai.[/quote]

Zinau as ir maciau sita berniuka,parode kur gyvena,ir net apsiverke del kazko.. http://www.youtube.com/watch?v=ZOHfsugF1cI stai sitas video,galit paziuret :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti