📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Ar jus tikite ateiviais?
156 žinutės · 35,814 peržiūros
🕐 2013-08-14 12:04 #16
Šiaip asmeniškai aš manau, jog už visatos yra dar kokia nors visata, ir taip eina toliau, kadangi pagalvojus, kas yra už juodos visatos, ? Ji vistiek manau kažkada baigiasi, tik veda į naujas visatas kaip galaktikos, tad bent jau aš manau, jog tikrai kažkas egzistuoja
🕐 2013-08-14 12:09 #17
Aišku , kad tikiu ir manau , kad jie egzistuoja iš tikrųjų , nors valdžia nutyli apie juos...
🕐 2013-08-14 12:17 #18
As dabar tikiu nes pats pries 2 menesius maciau miske netoli mano giminiu keista... padara tai vos pabegti spejau dr su manim 3 vir 30 metu vyarai buvo ir tie issigando o tai ten tikrai ne gyvunas buvo
🕐 2013-08-14 12:21 #19
ZeroAI parašė:
As dabar tikiu nes pats pries 2 menesius maciau miske netoli mano giminiu keista... padara tai vos pabegti spejau dr su manim 3 vir 30 metu vyarai buvo ir tie issigando o tai ten tikrai ne gyvunas buvo

Visko gali būti...
🕐 2013-08-14 12:23 #20
FeelingHigh parašė:
[quote]ZeroAI parašė:

Visko gali būti...[/quote]
*ing A.
Bet per 2013 naujus kažkur 02h mačiau kai kažkas skrido, tikrai abejojiu kad tai buvo lėktuvas ar žvaigždė, buvo per ryškus, ir per lėtai labai judėjo. O aš negeriu jau 7m tai bb žino ar ten tikrai jie buvo, ar čia tik pasirodė. Anyway atsakyti y tai gali tik NASA (i guess)
*UPDATE*
FeelingHigh parašė:
Aišku , kad tikiu ir manau , kad jie egzistuoja iš tikrųjų , nors valdžia nutyli apie juos...

Nutyli vien dėl to kad netaptų maištas pasaulyje. Įsivaizduok kad visi sužino, ir kas įvyktų? Daugelis rėktų ir bėgtų..
Redaguota 2013-08-14 12:27
🕐 2013-08-14 12:27 #21
eimantux parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]ZeroAI parašė:

*ing A.
Bet per 2013 naujus kažkur 02h mačiau kai kažkas skrido, tikrai abejojiu kad tai buvo lėktuvas ar žvaigždė, buvo per ryškus, ir per lėtai labai judėjo. O aš negeriu jau 7m tai bb žino ar ten tikrai jie buvo, ar čia tik pasirodė. Anyway atsakyti y tai gali tik NASA (i guess)[/quote]
FBI dar. KGB...
🕐 2013-08-14 12:29 #22
per antra pasaulini kara rusai buvo kure slaptai liektuva kuris nebuvo rodomas viesumoje jis atrode kai ufo
taciau po karo projectas buvo nutrauktas ir liektuvai paliko tik keli bet buvo manyta kad jie ta liektuva atkurie nuo ateiviu laivo kuris suduzo rusijoje mazdaug pries 90m
Redaguota 2013-08-14 12:32
🕐 2013-08-14 12:30 #23
eimantux parašė:
[quote]ZeroAI parašė:

*ing A.
Bet per 2013 naujus kažkur 02h mačiau kai kažkas skrido, tikrai abejojiu kad tai buvo lėktuvas ar žvaigždė, buvo per ryškus, ir per lėtai labai judėjo. O aš negeriu jau 7m tai bb žino ar ten tikrai jie buvo, ar čia tik pasirodė. Anyway atsakyti y tai gali tik NASA (i guess)
*UPDATE*
FeelingHigh parašė:

Nutyli vien dėl to kad netaptų maištas pasaulyje. Įsivaizduok kad visi sužino, ir kas įvyktų? Daugelis rėktų ir bėgtų..[/quote]

Vis dėlto jei egzistuoja ateiviai , tai gal dar egzistuoja vyrai juodais drabužiais ? :D
🕐 2013-08-14 12:31 #24
Kad Area-51 yra kas kas keisto, tei beabejoniu. Bet viriausybe to neatskleidzia nes kiltu visuotine panika. Tik pagalvokit visi tie ,,pusprociai" kurie mate juos bus isleisti is spichetriniu, visi pradetu viska vokti plesti ir zudyti nes po tokio smugio zmonija sugebetu tik sukelti milziniska CHAOSA. O viriausybe pranes kai bus visai pz, kai jie nores pvz pasigropti musu planeta del kokiu nors labai retu metalu, radioaktyviu elementu, ar ko nors ko jie taip paprastai neranda. Ir kai atsibudes ryte paziuri pro langa ir matai kad tavo miesta griauna ,,ateiviai", grysti i love nes manai kad dar miegi. Kad ir ka jie ten daro bet daro gerai, nes as nenoreciau pvz buti antras pagal propuliaruma butybe zemeje. Manau mums ir robotu uzteks.... Jai jie kada bus aisku.
🕐 2013-08-14 12:32 #25
Stratus parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]ZeroAI parašė:

*ing A.
Bet per 2013 naujus kažkur 02h mačiau kai kažkas skrido, tikrai abejojiu kad tai buvo lėktuvas ar žvaigždė, buvo per ryškus, ir per lėtai labai judėjo. O aš negeriu jau 7m tai bb žino ar ten tikrai jie buvo, ar čia tik pasirodė. Anyway atsakyti y tai gali tik NASA (i guess)[/quote]
FBI dar. KGB...[/quote]

MIB (men in black) , maybe ?
🕐 2013-08-14 12:35 #26
Aš tai tikrai tikiu ateiviais, kažkas be mūsų tikrai dar yra šioje visatoje.
Redaguota 2013-08-14 12:35
🕐 2013-08-14 12:35 #27
Skorp parašė:
Kad Area-51 yra kas kas keisto, tei beabejoniu. Bet viriausybe to neatskleidzia nes kiltu visuotine panika. Tik pagalvokit visi tie ,,pusprociai" kurie mate juos bus isleisti is spichetriniu, visi pradetu viska vokti plesti ir zudyti nes po tokio smugio zmonija sugebetu tik sukelti milziniska CHAOSA. O viriausybe pranes kai bus visai pz, kai jie nores pvz pasigropti musu planeta del kokiu nors labai retu metalu, radioaktyviu elementu, ar ko nors ko jie taip paprastai neranda. Ir kai atsibudes ryte paziuri pro langa ir matai kad tavo miesta griauna ,,ateiviai", grysti i love nes manai kad dar miegi. Kad ir ka jie ten daro bet daro gerai, nes as nenoreciau pvz buti antras pagal propuliaruma butybe zemeje. Manau mums ir robotu uzteks.... Jai jie kada bus aisku.

Tada iki pilnos laimės tetrūks tik Duke Nukem'o :D
🕐 2013-08-14 12:36 #28
XD Tai zinoma, zemei reiketu herojaus plieniniais kieusais :D
🕐 2013-08-14 12:42 #29
FeelingHigh parašė:
[quote]Stratus parašė:
[quote]eimantux parašė:
[quote]ZeroAI parašė:

*ing A.
FBI dar. KGB...[/quote]

MIB (men in black) , maybe ?[/quote]
Maybe.
🕐 2013-08-14 12:46 #30
lol o as kazkada, seniai maciau lyg ir pusiau zvaigzde, kuri judejo taip -
pirmyn, atgal, pirmyn, atgal...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti