🕐 2013-08-27 10:17
Padėkit apsispręst... Anglišką ar lietuvišką (youtube channel)
37 žinutės · 7,772 peržiūros
🕐 2013-08-27 11:05
Slowly parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]Slowly parašė:
Jai tu būsi drovus ir bijosi susimaut, ir šnekėt angliškai, tu niekada taip ir nerabilsi nors tau išeina ir 10 aš anglų. Pas mane tas kad man išeina 5 ( vien dėl mokytojos)bet so what? Aš anglu geriau kalu negu kas antro šio webo narys, kadangi nebijau kalbėti su kitais angliškai. Nes tai lavina, patikėk manim tai tikrai lavina kalbėsena, tarmę ir minčių išreiškima kuo įvairiasniasi žodžiais, todėl man neprikišinėk kad mokintis reikia ir tai viską duoda.
Nemaišyk drovumo su talentu. Drovumas nuo žmogaus pačio priklauso, o talentas ne.[/quote]
Sakai talentas nepriklauso? Talenta išsiugdyti galima? Abėjoju.[/quote]
Ta prasme talento neiišsiugdysi, o drovumas jau priklauso nuo kaip žmogus pasielgs. Jei labai norės galės jį išimt jei nenorės pakankamai tai ir neįšdrys.
🕐 2013-08-27 11:10
Slowly parašė:
[quote]colapticus parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]R0x0y parašė:
[quote]Slowly parašė:
Jai tu būsi drovus ir bijosi susimaut, ir šnekėt angliškai, tu niekada taip ir nerabilsi nors tau išeina ir 10 aš anglų. Pas mane tas kad man išeina 5 ( vien dėl mokytojos)bet so what? Aš anglu geriau kalu negu kas antro šio webo narys, kadangi nebijau kalbėti su kitais angliškai. Nes tai lavina, patikėk manim tai tikrai lavina kalbėsena, tarmę ir minčių išreiškima kuo įvairiasniasi žodžiais, todėl man neprikišinėk kad mokintis reikia ir tai viską duoda.
Nemaišyk drovumo su talentu. Drovumas nuo žmogaus pačio priklauso, o talentas ne.[/quote]
Sakai talentas nepriklauso? Talenta išsiugdyti galima? Abėjoju.[/quote]
Patikėk, talentą tikrai galima išsiugdyti. Jei turi tam gabumų, tikrai atrasi ir talentą :)[/quote]
Neitikinsit.[/quote]
Pavyzdys: berniukas nuo mažų dienų eidavo žaisti krepšinio. Puikiai mėtydavo nuo tolimosios linijos. Vėliau stojo į universiteto komandą, kurioje jį pastebėjo prof. žaidėjai ir vėliau jis tapo superstar :D Tai vat, didelių treniruočių pagalbą - išugdė talentą :D
🕐 2013-08-27 12:49
FeelingHigh parašė:
[quote]Stratus parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]eimatam parašė:
Sveiki, tai vat iškilo vienas klausimas, kurti anglišką ar lietuvišką kanalą, turiu viską kuo galėčiau pasiūlyti profesionalius video ir įdėją, ir edit'inimo skilą, ir kompiuterį kuris paveža naujausius žaidimus, ir visai neblogą mic... Žinau, kad jeigu kurčiau anglišką ir pasisektų, tai galima sulaukt daug daugiau prenumeratorių, bet kažkaip labiau traukia daryti lietuviškus, nors ir sulauki mačiau tų žiūrovų, bet didesnis support'as kaip iš tautiečių :P Be to Lietuvoje nėra daug profesionalių kanelų, kad galima būtų pasiūlyti HD naujausių žaidimų.. (Nieko nesakau, tų profesionalių kanalų yra, bet tikrai labai mažai) Taigi laukiu jūsų patarimų, ačiū :)
Jeigu jau kursi angliškus tai žinok, kad PewDiePie, SeaNanners, FrankieOnPc, RHINOCRUNCH neaplenksi. :)[/quote]
TheRadBrad? Jeigu moki angliskai laisvai kalbeti ir kalbi i tema bandyk. Priesingu atveju tik lietuviskas kanalas.[/quote]
theRadBrad stiliuką gan lengva pramokti (pats asmeniškai varyčiau kaip jis).[/quote]
Jo megstamiausia citata : Get the * dooooown/uuuuuup/back! :D Bet kol pasivytum prenumeratu i view'u skaicium nemazai turetu praeiti laiko. Nebent tavo video labai geri ir susirenka daug perziuru.
🕐 2013-08-27 12:52
Stratus parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Stratus parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]eimatam parašė:
Sveiki, tai vat iškilo vienas klausimas, kurti anglišką ar lietuvišką kanalą, turiu viską kuo galėčiau pasiūlyti profesionalius video ir įdėją, ir edit'inimo skilą, ir kompiuterį kuris paveža naujausius žaidimus, ir visai neblogą mic... Žinau, kad jeigu kurčiau anglišką ir pasisektų, tai galima sulaukt daug daugiau prenumeratorių, bet kažkaip labiau traukia daryti lietuviškus, nors ir sulauki mačiau tų žiūrovų, bet didesnis support'as kaip iš tautiečių :P Be to Lietuvoje nėra daug profesionalių kanelų, kad galima būtų pasiūlyti HD naujausių žaidimų.. (Nieko nesakau, tų profesionalių kanalų yra, bet tikrai labai mažai) Taigi laukiu jūsų patarimų, ačiū :)
Jeigu jau kursi angliškus tai žinok, kad PewDiePie, SeaNanners, FrankieOnPc, RHINOCRUNCH neaplenksi. :)[/quote]
TheRadBrad? Jeigu moki angliskai laisvai kalbeti ir kalbi i tema bandyk. Priesingu atveju tik lietuviskas kanalas.[/quote]
theRadBrad stiliuką gan lengva pramokti (pats asmeniškai varyčiau kaip jis).[/quote]
Jo megstamiausia citata : Get the * dooooown/uuuuuup/back! :D Bet kol pasivytum prenumeratu i view'u skaicium nemazai turetu praeiti laiko. Nebent tavo video labai geri ir susirenka daug perziuru.[/quote]
Ne , mėgatamiausia jo frazė yra : "Take it , b*tch"
🕐 2013-08-27 12:54
FeelingHigh parašė:
[quote]Stratus parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Stratus parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]eimatam parašė:
Jo megstamiausia citata : Get the * dooooown/uuuuuup/back! :D Bet kol pasivytum prenumeratu i view'u skaicium nemazai turetu praeiti laiko. Nebent tavo video labai geri ir susirenka daug perziuru.[/quote]
Ne , mėgatamiausia jo frazė yra : "Take it , b*tch"[/quote]
Ir ta galima priskirti. Bet : Get the *.... uzima tikrai nemaza vieta jo komentavime. :D Galima beveik visuose video isgirsti.
🕐 2013-08-27 13:50
Šaunu, ačiū už atsakymus ! Aš kaip sakiau, man nereikia 1 mln sub'ų (čia tik pavyzdys, o ne tai, kad aš tikiuosi tai gauti), man užtektų 1000 draugiškų žmonių kurie duotų palaikymą toliau kurti :) Pinigų užtenka iš prekybos, taigi youtube darau tik dėl linksmumo, bet aišku norėtųsi, kad nors kas žiūrėtų... Greičiausiai visgi kursiu anglišką... Bet jei dar norėtumėt ką pasakyt, sakykit :P Ačiū !
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti