📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
TinyDArt <3 2D Forever
23 žinutės · 5,097 peržiūros
🕐 2013-08-26 19:41 #1

Sveiki, gamerio nariai norėčiau jums pristatyti lietuviu kurta žaidimu studija, mes kuriame 2D žaidimus kolkas dar išleista turime tik viena singleplayer rėžimu dabar labiau dirbame prie internetiniu žaidimu nes jie patinka didesnem skaičiui žmoniu(galite žaisti su draugai ir panašiai) TinyDArt studiją sukurė 2 žmonės IgnasR ir DominykasM mes pagalvoje nusprendėme kad reikėtu pradėti kurti žaidimus kadangi ilgą laiką mes juos tik žaidėme tai ir pradėjome, mokinomės programuoti ir pagalvojome kad geriausiai būtų sukurti 2D žaidimu studija nes jai nereikia jokiu modeliuotoju ir panašiu dalyku viską galėsime atlikti patys taip ir padarėme po to prisijungė prie mūsų dizaineris ir video montuotojas kurie mum padeda su savo specialybes dalykais, mūsų studija yra maža ir nelabai galvojame plėstis bet, studija yra anglu kalbos todėl lankomumas gali būtų didokas.Dabar mūsų studijoje yra 4žmonės su jais ir aš, tai ir yra Programuotojai, dizaineris, ir video montuotojas.Ačiū kad skaitėte iki galo, mūsų darbus galite rasti

Puslapis - www.TinyDArt.com
Puslapio Forumas - www.TinyDArt.com/Forum
FaceBook Puslapis - https://www.facebook.com/Tinydart
YouTube Kanalas - http://www.youtube.com/channel/UCRLzF50GcsZHUY5Yq2TAEDg
🕐 2013-08-26 19:49 #2
Sudominot tikrai, tik kad nemoku labai gerai nė vieno iš išvardintu dalyku.
🕐 2013-08-26 20:00 #3
Aš neieškau darbuotoju kolkas bent, aš tiesiog plečiuosi.
🕐 2013-08-26 20:22 #4
Tai ok kad plėties bet galvojau kad siūlai prisidėt :D
🕐 2013-08-26 20:26 #5
Kas turi patirties piešime gali.
🕐 2013-08-26 23:58 #6
Turiu 8 metų patirtį piešime. Apskritai :D nesu su kompu master, bet...šį bei tą sugebu. O šiaip tai šaunuoliai, taip ir toliau ;)
🕐 2013-08-27 09:09 #7
Gj
🕐 2013-08-27 09:21 #8
Melnikas parašė:
Gj

Whut?
🕐 2013-08-27 09:24 #9
Slowly parašė:
[quote]Melnikas parašė:
Gj

Whut?[/quote]

Good job, uhh u dont play 5v5 games?
🕐 2013-08-27 09:41 #10
Melnikas parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]Melnikas parašė:
Gj

Whut?[/quote]

Good job, uhh u dont play 5v5 games?[/quote]

no
🕐 2013-08-27 09:42 #11
colapticus parašė:
Turiu 8 metų patirtį piešime. Apskritai :D nesu su kompu master, bet...šį bei tą sugebu. O šiaip tai šaunuoliai, taip ir toliau ;)

O aš esu skill'as ant Paint'o ir galiu sukurti Youtube (nepadorų ar kitokį) background'ą :D
🕐 2013-08-27 09:49 #12
FeelingHigh parašė:
[quote]colapticus parašė:

O aš esu skill'as ant Paint'o ir galiu sukurti Youtube (nepadorų ar kitokį) background'ą :D[/quote]

So, keep going Br'o :D
🕐 2013-08-27 10:04 #13
colapticus parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

O aš esu skill'as ant Paint'o ir galiu sukurti Youtube (nepadorų ar kitokį) background'ą :D[/quote]

So, keep going Br'o :D[/quote]

Moterie aik bulviu skust! :D
🕐 2013-08-27 10:31 #14
Slowly parašė:

Moterie aik bulviu skust! :D[/quote]

Vaike pailsėk nuo PC :D
🕐 2013-08-27 11:03 #15
Slowly parašė:

Moterie aik bulviu skust! :D[/quote]

Ankščiau nei tų nusivalei pieną nuo lūpų ir pampersus pasikeitei, jos jau buvo suskustos :P
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti