Redaguota 2013-08-27 21:00
Jei dasidedi +4GB ramų tai pirmas - asus.
Redaguota 2013-08-27 21:01
Na planuociau prisideti tik 2gb ram plius... neuztektu?
Iš abiejų nieko mandro, bet geresnis pirmas variantas.
Žiūrint kam naudosi.
Redaguota 2013-08-27 21:05
Kvailas klausimas koki nors gta iv eis pazaist ir pnsj? :D
Taip. Išvis nepatariu laptopo pirkt jei tik žaidimams reikalingas.
Redaguota 2013-08-27 21:09
Ne tik zaidimams daznai reikia jo man visur kitur tad stacionaurs gi nepanesiosi.. :D
esu girdejas paskaymu kas su radeon neimanoma beveik pazaist zaidimu ir kad jis seip yra prastas.. Cia tiesa? D
esu girdejas paskaymu kas su radeon neimanoma beveik pazaist zaidimu ir kad jis seip yra prastas.. Cia tiesa? D
Redaguota 2013-08-27 21:16
martynaszxc, naujausių žaidimų tu nepažaisi su tokių pc. Taip pat labai abejotina ar tau GTA IV veš nes nieko stebuklingo nematau iš pc perimetrų + GTA IV yra labai prastai optimizuotas žaidimas.
tai gal uz toki kaina yra geresniu variantu?
O jie neturetu kaist labai?
Redaguota 2013-08-27 21:45
DeShov parašė:
martynaszxc, naujausių žaidimų tu nepažaisi su tokių pc. Taip pat labai abejotina ar tau GTA IV veš nes nieko stebuklingo nematau iš pc perimetrų + GTA IV yra labai prastai optimizuotas žaidimas.
ka tu viel nusisnieki ten abudu tie kompai geri
vienintele beda kad hp bus su linux o linuxai man rods gta 4 neturi ir isvisa jokiu geimu beveik neturi tad gali pirkti pirma varianta ir dasimesti 4gigus ramu jeigu nori kad pc veztu geimus dar kokius 3 metus i prieki ant max
arba antra ir persirasiti i windowsus
antras seip geresnis ten dar diel vaizdo kortos ir pora kitu daliku
siulau imti antra ir persirasiti i windowsus
bet sprendimas lieka tavo
neklausik to idioto deshow is specialiai melouja nesupranto kam jis taip daro jau kokiam treciam zmogui melouja
ai ir radeon amd vaizdo kortos yra pacios geriausios daba kas tau sake kad jos blogos yra neismaneliai
ir amd kortos daba daug daugiau suporto gauna
Redaguota 2013-08-27 21:56
O jie neturetu kaist labai?
2 variantui ir galvojau kad persirasinesiu windovs aciu uz info :)
2 variantui ir galvojau kad persirasinesiu windovs aciu uz info :)
Redaguota 2013-08-27 22:06