🕐 2013-08-30 11:50
BF4 all the way!
R0x0y parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
LoL'o community labiau * , kadangi ten pilna rėksnių ir visokių kelmų.
R0x0y parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
LoL'o community labiau * , kadangi ten pilna rėksnių ir visokių kelmų.
ponasvelnes parašė:
cod ?
cia tipo sunu simuliatorius ?
Exclusiv parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
cod ?
DeShov parašė:
BF serija niekad man nepatiko. Bet kiek galiu pasakyt COD kūrėjai iš viso nusivažiavo man asmeniškai jau COD nuobodus pasidarė nuo call of duty black ops nebėra tokios atmosferos, bet tai dar pakenčiama, bet pažaidus COD BO2 tai ką galiu pasakyt, kad ten išviso kosmosas. Naujausios technologijos ten iš viso ne prie ko dar gadina įvaizdį, dar tas navarotas, kad gali matyti per sienas patylėsiu. Nežinau nieko nesitikiu gero ir iš naujo COD ir iš naujo BF.
ponasvelnes parašė:
[quote]DeShov parašė:
BF serija niekad man nepatiko. Bet kiek galiu pasakyt COD kūrėjai iš viso nusivažiavo man asmeniškai jau COD nuobodus pasidarė nuo call of duty black ops nebėra tokios atmosferos, bet tai dar pakenčiama, bet pažaidus COD BO2 tai ką galiu pasakyt, kad ten išviso kosmosas. Naujausios technologijos ten iš viso ne prie ko dar gadina įvaizdį, dar tas navarotas, kad gali matyti per sienas patylėsiu. Nežinau nieko nesitikiu gero ir iš naujo COD ir iš naujo BF.
FeelingHigh parašė:
[quote]Exclusiv parašė:
cod ?
LookFast3 parašė:
[quote]DeShov parašė: