📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Padekit !!
36 žinutės · 8,530 peržiūros
🕐 2013-09-03 19:28 #31
Pagal mano apsiskaitymus, HoN daug panašesnis į Dota, negu LoL į Dota. (Esu pats žaidęs LoL'a. Nepatiko.)
🕐 2013-09-03 19:32 #32
H4rdC0r3 parašė:
Pagal mano apsiskaitymus, HoN daug panašesnis į Dota, negu LoL į Dota. (Esu pats žaidęs LoL'a. Nepatiko.)

Lol'as kopina dota o HoN kopina viska nuo lol'o....
🕐 2013-09-03 19:34 #33
Melnikas parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Melnikas parašė:
lol'as kopijuotas vaiku zaidimas, visi herojai kopijuoti is dotos jokiu orginaliu idejo, losia visokie vaikai ir lenkai, pats vaikas uz ekrano, dota 2 tikru vyru zaidimas, atsiprasant i garena sukisa jugernauto, omnikhnighto ir dar * kiek heroju spellu... Apgailetinas tu, sakai kadl ol geresnis ir net argumentu neturi kaip visi kiti vaikai...

Kaip įprasta , jis dabar užsiš*ks dar ir ant tavęs vien dėl to , kad tu prieštarauji jam...[/quote]

Jis net pagristi nesugeba kodel geresnis.. Nors cia gi nera argumentu net....[/quote]

Ir dar primetinėja kietą su savo tuo amžium , apgailėtinas jis...
🕐 2013-09-03 19:35 #34
Melnikas parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

Lol'as kopina dota o HoN kopina viska nuo lol'o....[/quote]

Kokią nuomonę turit apie Smite?
🕐 2013-09-03 19:38 #35
FeelingHigh parašė:
[quote]Melnikas parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

Kokią nuomonę turit apie Smite?[/quote]

Kadangi visi ji vadina "lol'as tik 3d nu zinai tipo zmogeliuka matai is nugaros kaip gta" - susidariau meslina nuomone ir seip nepatiko man pati ideja jo...
🕐 2013-09-03 19:41 #36
Melnikas parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Melnikas parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:

Kokią nuomonę turit apie Smite?[/quote]

Kadangi visi ji vadina "lol'as tik 3d nu zinai tipo zmogeliuka matai is nugaros kaip gta" - susidariau meslina nuomone ir seip nepatiko man pati ideja jo...[/quote]

Nu va...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti