📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
GINTAXAS PASKAITYK
19 žinutės · 5,977 peržiūros
🕐 2013-09-17 15:53 #16
heLy parašė:
[quote]CaptainDashas parašė:
Seip kas ka nori tas ta reklamina o del Samp tai ka zinau ten 11-meciu zaidimas mazvaikiai zaidzia nes su senais kompais sedi man asmeniskai visai GTA serija nuo SA nusivaziavo su misijom nesamone o kas ka nori tas ta tegul reklamina taip kad Melnikas Teisybe sako siuo atveju

P.s Hely jeigu nepatinka tau kiti game o tik Samp pripazysti tai zinok uzsireginai puslapi nepagal save taip kad jo.....Zaisti Samp ar Druzba i gera vieta....hmm..... Geriau jau pjuklas. :) Same with Minecraft

Biskeli kliedi, as nesu grynai uz sampa bet pripazystu man jis patinka. kitu game nehatinu, kas kam patinka tas ta ir zaidzia bet nebutina taip viesai kliedeti kad samp s ir pns. Geriau pasilaikykit sau nuomone...[/quote]

Sampas co-op su keliai draugas geras zaidimas, bet mp prikistas vaiku, kurie sako, kad jiem ~20 metu, nors uz ekrano sedi 10metis su kotletu, ir kai mama saukia valgyt sako kitiems "sampiniams" - "Einu parukyt, tuoj griziu" tai cia tragedija...
🕐 2013-09-17 17:11 #17
Jo jau rimtau dap.iso tie samp, vaikai telosia 11-meciai. Koky nors kito geimo srw butu saunu palost, o cia dabar samp, mc. Vienu zodziu by.by dejau sersai ir isilgai ant tu vienodu srw.
🕐 2013-09-17 17:17 #18
O jo tikrai grasu. Nepykstu kai daro temas forumo, vis vien retai nueinu, bet jau kai pradėjo į žaidimo komentarus kelt savo samp tai jau biškį per daug manyčiau...
🕐 2013-09-17 17:27 #19
Atsibodo SA-MP reklamos ane? Tegul rašo man: https://www.facebook.com/pages/Sampworldlt/508272095925662 ir aš tiesiog sukursiu apžvalgą ir nereikės čia nieko reklamuoti :P
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti