📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
GTA V :PC
96 žinutės · 27,769 peržiūros
🕐 2013-09-18 17:22 #31
TheImprezaWRX parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:

taigi labai realu, kad GTA5 bus išleistas ant PC.

kad taip ir butu!!!!! ir kuo greiciau. ziauriai noriu gta V:O[/quote]
Lauksim bent mėnesį po to kai jis išeis ant PS4 ir XBONE.
🕐 2013-09-18 17:26 #32
Jetau jetau jeigu taip nesulaukiat to GTA V nusipirkit konsole ir zaiskit sau ramiai.
🕐 2013-09-18 17:49 #33
Well, kad ir turėčiau pinigų nepirkčiau jokios consoles, nepalyginsi su PC jokio PS ar Xbox, mano manymu PC visad buvo ir bus aukščiau už tas consoles ar tai butu PS4 ar Xbox One, o kad kaikuriuos žaidimus išleidžia vien ant konsoliu, tai manau jų pačiu klaida, kuria po kiek laiko susipratę ištaiso, nevisi bet tokie kaip rockstar neišleidžiant žaidimo ant pc daro klaida mano manymu.
Redaguota 2013-09-18 17:51
🕐 2013-09-18 17:55 #34
GTR parašė:
Well, kad ir turėčiau pinigų nepirkčiau jokios consoles, nepalyginsi su PC jokio PS ar Xbox, mano manymu PC visad buvo ir bus aukščiau už tas consoles ar tai butu PS4 ar Xbox One, o kad kaikuriuos žaidimus išleidžia vien ant konsoliu, tai manau jų pačiu klaida, kuria po kiek laiko susipratę ištaiso, nevisi bet tokie kaip rockstar neišleidžiant žaidimo ant pc daro klaida mano manymu.

Tik dėl grafikos PC geriau.Tad jei dėl žaidimų pirkt ką nors, tai geriau konsolę, daug pigau ir ilgiau laikys.Gameplay ir siužetas > grafika.
🕐 2013-09-18 17:55 #35
tyrasvyras parašė:
[quote]Melnikas parašė:
Ko jus cia plesotes? Dbr tikru irodymu nerasit, sekit geriau R* oficelu tinklapi arba ju oficelu FB (jei jie toki turi) ir ten rinkites informacija o ne paskalas kazkokias...

Paskalos nuo logikos skiriasi tuo, kad paskalos nėra pagrįstos, o logika grindžiama faktais. Bėje naujos konsolės kiek žinau bus x86 architektūros, taigi labai realu, kad GTA5 bus išleistas ant PC.
Viskas logika sudėta, galima rakint temą :D[/quote]

+1
🕐 2013-09-18 17:56 #36
requiemn parašė:
[quote]GTR parašė:

Tik dėl grafikos PC geriau.Tad jei dėl žaidimų pirkt ką nors, tai geriau konsolę, daug pigau ir ilgiau laikys.Gameplay ir siužetas > grafika.[/quote]
+2
🕐 2013-09-18 18:00 #37
Stratus parašė:
[quote]requiemn parašė:
[quote]GTR parašė:

Tik dėl grafikos PC geriau.Tad jei dėl žaidimų pirkt ką nors, tai geriau konsolę, daug pigau ir ilgiau laikys.Gameplay ir siužetas > grafika.[/quote]
+2[/quote]

Kekvienas turi savo nuomone, na man vistiek PC žymiai geriau nei kokios consoles.
Redaguota 2013-09-18 18:01
🕐 2013-09-18 18:01 #38
Manau ,kad R* nenuvils pc turetoju.
🕐 2013-09-18 18:02 #39
JUScius parašė:

Na mane tai ir taip nuvyle, išleisdami laukiamiausia žaidimą tik ant konsoliu, tai buvo lyg spjuvis į veidą pc turėtojams, kurie jau gan ilga laiką prašo jų kad išleistu ant PC, jie tesiog ignoruoja, bent jau galetu kokios informacijos pateikt.
🕐 2013-09-18 18:08 #40
GTR parašė:
[quote]JUScius parašė:

Na mane tai ir taip nuvyle, išleisdami laukiamiausia žaidimą tik ant konsoliu, tai buvo lyg spjuvis į veidą pc turėtojams, kurie jau gan ilga laiką prašo jų kad išleistu ant PC, jie tesiog ignoruoja, bent jau galetu kokios informacijos pateikt.[/quote]

Pagaidino R* PC naudotojus :D
🕐 2013-09-18 18:16 #41
GamingMaster parašė:
[quote]GTR parašė:
[quote]JUScius parašė:

Na mane tai ir taip nuvyle, išleisdami laukiamiausia žaidimą tik ant konsoliu, tai buvo lyg spjuvis į veidą pc turėtojams, kurie jau gan ilga laiką prašo jų kad išleistu ant PC, jie tesiog ignoruoja, bent jau galetu kokios informacijos pateikt.[/quote]

Pagaidino R* PC naudotojus :D[/quote]
Bet kai bus PC versija, bus pagaidinti konsolininkai, nes PC V bus gali modint.Nesibaigiančios PC V galimybės, kai konsolinė versija liks tokia pati amžiams.
🕐 2013-09-18 18:17 #42
requiemn parašė:
[quote]GamingMaster parašė:
[quote]GTR parašė:
[quote]JUScius parašė:

Pagaidino R* PC naudotojus :D[/quote]
Bet kai bus PC versija, bus pagaidinti konsolininkai, nes PC V bus gali modint.Nesibaigiančios PC V galimybės, kai konsolinė versija liks tokia pati amžiams.[/quote]
Taip pat buvo ir su GTA 4.
🕐 2013-09-18 18:20 #43
GTR parašė:
The Grand Theft Auto V release date isn't until September 17, but an 'early release' by Amazon is being investigated by Rockstar to determine why the early sales is occurring before the official launch.

An investigation has been launched by the games company after claims that the internet retail giant accidentally shipped out the highly anticipated game to some customers before the official launch.

http://www.gamesonly.at/GTA_5_-_Grand_Theft_Auto_V__AT_uncut_Edition__PC_4715.html

amazon tai douda jau kiek kartu sufeilina parodidami pc versija shope kai dar kurejai ne anonsavo tai galim sakiti kad bus pc versija nes amazon nulekino

o seip tai zaidimas dar nesukurtas ir ten kur tu saita numetei tai ten aisku fail jeigu butu pc versija piratouta jin jau butu po visa pasaulio interneta pusantro karta perejus
🕐 2013-09-18 18:53 #44
ponasvelnes parašė:
[quote]GTR parašė:
The Grand Theft Auto V release date isn't until September 17, but an 'early release' by Amazon is being investigated by Rockstar to determine why the early sales is occurring before the official launch.

An investigation has been launched by the games company after claims that the internet retail giant accidentally shipped out the highly anticipated game to some customers before the official launch.

http://www.gamesonly.at/GTA_5_-_Grand_Theft_Auto_V__AT_uncut_Edition__PC_4715.html

amazon tai douda jau kiek kartu sufeilina parodidami pc versija shope kai dar kurejai ne anonsavo tai galim sakiti kad bus pc versija nes amazon nulekino

o seip tai zaidimas dar nesukurtas ir ten kur tu saita numetei tai ten aisku fail jeigu butu pc versija piratouta jin jau butu po visa pasaulio interneta pusantro karta perejus[/quote]
+ ji jau butu cia:)
🕐 2013-09-21 17:13 #45
http://news.softpedia.com/news/Grand-Theft-Auto-5-PC-Version-Gets-Leaked-Screenshots-Details-Release-Date-Report-384561.shtml

Redaguota 2013-09-21 17:15
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti