Melnikas parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]Melnikas parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]arma59 parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]arma59 parašė:
[quote]FrontView parašė:
[quote]arma59 parašė:
Nežinau, aš išsiuntęs apply for beta laišką jau seniai, bet atsakymo vis dar negavau.
O kam laiškas? Jei tiesiog tą nuorodą pasiemi užsiregini, parsisiunti ir žaidi?[/quote]
Nemėgstu rusų kalbos. Mokausi dėl pažymio todėl net nesigilinu į rusiškus link'us. Aš einu per anglišką svetainę.[/quote]
Kas bus kai teks tau į kokią Rusiją išvažiuot dirbt, ar dar kokion tai šalin, kur tik Rusiškai susišnekėt eitų?[/quote]
Į Rusiją tikrai neteks važiuot, man iš rusų 9 išeina, bet iš anglų 10, manau problemų nebus. :)[/quote]
Na tada tai taip, jeigu tu rūsų kalbą šaudai gerai, o anglų dar geriau, tai manau tau nebus problėmų susišnekėt tiek rūsiškai, tiek angliškai. :)[/quote]
Jei jau prakalbom apie tai - ar sunku ismokti rusu tik kalbejimo?[/quote]
Jokio sunkumo, jeigu supranti rūsų kalbą.[/quote]
Ta prasme, as nei rasyt, nei skaityt nemoku, moku tik pora zodziu ten (ne keiksmazodziu) ir labai noreciau pats savarankiskai ismokti kalbeti... Zodziu tarimas rusu kalba man nera sunkus jei ka...[/quote]
Tau reikia gero rūsų - Lietuvių žodyno. Ir šiaip daug sunkaus savarankiško darbo, ties skaitymu ir rašymu, kai išmoksi šiuos dalykus, tada kalbėjimas bus 0 lygi išmokimui. :)