📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
kiek laiko prasėdit prie pc ir kiek prie pamoku ruošimo?
50 žinutės · 11,411 peržiūros
🕐 2013-11-05 22:26 #31
mano laikais visi nd buvo daromi pertraukos metu nusirasant nou draugu
🕐 2013-11-05 22:27 #32
ponasvelnes parašė:

Jeigu visi taip, tai nuo ko tu nusirašysi?
🕐 2013-11-05 22:27 #33
Pc 1-2 h
Pamokos priklauso nuo ju kiekio, pvz, jei is matkes uzdave 1 pratima, tai nemanau, kad sedesi prie jo ilgai, nebent bandysi suprast jy. Jeigu testas, tai kartojies skyriu gal 20 min. Panasiai 25 min dazniausia

Be to misseris, tokiu poziuriu y moksla, toli nenueisi, egzai jau 10-toj, 7-toj svarbu gerai zinias pasisavinti :)

P.S. devintokas
🕐 2013-11-05 22:27 #34
ponasvelnes parašė:

Tavo laikais? :D Sure? :D ir dabar taip yra daroma :D
🕐 2013-11-05 22:30 #35
RolandasD parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:

Jeigu visi taip, tai nuo ko tu nusirašysi?[/quote]
Panasiai pas mus rusu :D niekas cystai jos nemoka, bet kazkas tai nuo kazko nusiraso :D
🕐 2013-11-05 22:32 #36
viliuxaaa parašė:
Pc 1-2 h
Pamokos priklauso nuo ju kiekio, pvz, jei is matkes uzdave 1 pratima, tai nemanau, kad sedesi prie jo ilgai, nebent bandysi suprast jy. Jeigu testas, tai kartojies skyriu gal 20 min. Panasiai 25 min dazniausia

Be to misseris, tokiu poziuriu y moksla, toli nenueisi, egzai jau 10-toj, 7-toj svarbu gerai zinias pasisavinti :)

P.S. devintokas

Jaudiniesi dėl 10-os klasės egzaminų? Nejuokauk gal? :D Ten paprasčiausias žinių patikrinimas dėl kurio nereikia visiškai sukti galvos
🕐 2013-11-05 22:32 #37
viliuxaaa parašė:
[quote]RolandasD parašė:

Panasiai pas mus rusu :D niekas cystai jos nemoka, bet kazkas tai nuo kazko nusiraso :D[/quote]
Rusu kalba.... Malkos. :D
🕐 2013-11-06 00:58 #38
RolandasD parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
Pc 1-2 h

P.S. devintokas

Jaudiniesi dėl 10-os klasės egzaminų? Nejuokauk gal? :D Ten paprasčiausias žinių patikrinimas dėl kurio nereikia visiškai sukti galvos[/quote]
Nu gerai, 10-toj tai dar px tie egzai, o 11-12, irgi kaip "patikrinamasis"? :D
🕐 2013-11-06 01:01 #39
GTx parašė:
Esu žiaurius nolaiferis sedu paras laiko diena/nakty nieko neveikdamas šūdą malų ir tiek nieko padoraus nepadariau.

tik kad muzikos pasikausau ir tiek... prie pc žaidimai manęs jau nebedomina. nieko nesimokinu dejas ant visko.

Paplokim tau uz tavo nuostabu gyvenima (clap)
🕐 2013-11-06 07:01 #40
GTx parašė:
Esu žiaurius nolaiferis sedu paras laiko diena/nakty nieko neveikdamas šūdą malų ir tiek nieko padoraus nepadariau.

tik kad muzikos pasikausau ir tiek... prie pc žaidimai manęs jau nebedomina. nieko nesimokinu dejas ant visko.

Primeni man viena klasioka kuri vakar buvom susitike. Per visa pusmeti buvo nuejes gal tik i viena pam. O seip jis trinasi po miesta kad tevai nieko nesakytu...
🕐 2013-11-06 07:12 #41
Pas mane klasiokas tai atėjo dvi savaites į mokyklą ir daugiau jis mokykloj nepasirodė... Bet jo matau mieste dažnai :D
🕐 2013-11-06 14:49 #42
BaconStrip parašė:
PC - pora h per diena
Namu darbai - 0 h per diena/savaite

Mokykla baigęs ar N.D. nedarai?:D
🕐 2013-11-06 15:03 #43
viliuxaaa parašė:
[quote]RolandasD parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
Pc 1-2 h

P.S. devintokas

Jaudiniesi dėl 10-os klasės egzaminų? Nejuokauk gal? :D Ten paprasčiausias žinių patikrinimas dėl kurio nereikia visiškai sukti galvos[/quote]
Nu gerai, 10-toj tai dar px tie egzai, o 11-12, irgi kaip "patikrinamasis"? :D[/quote]
12 klasėj yra jau tikrasis egzaminas, kuris nulems daug ką ;)
🕐 2013-11-06 15:04 #44
RolandasD parašė:

nuo moksliuku :D
jie neskaitomi zmonemis
they are NERDS
Redaguota 2013-11-06 15:04
🕐 2013-11-06 15:05 #45
BaconStrip parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]RolandasD parašė:

Panasiai pas mus rusu :D niekas cystai jos nemoka, bet kazkas tai nuo kazko nusiraso :D[/quote]
Rusu kalba.... Malkos. :D[/quote]

nesuprantu kodel taip sunku visiem ta rusu
as tai ir rusu ir vokieciu laisvai sneku ir rasau
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti