🕐 2013-11-05 22:26
mano laikais visi nd buvo daromi pertraukos metu nusirasant nou draugu
ponasvelnes parašė:
ponasvelnes parašė:
RolandasD parašė:
[quote]ponasvelnes parašė:
viliuxaaa parašė:
Pc 1-2 h
Pamokos priklauso nuo ju kiekio, pvz, jei is matkes uzdave 1 pratima, tai nemanau, kad sedesi prie jo ilgai, nebent bandysi suprast jy. Jeigu testas, tai kartojies skyriu gal 20 min. Panasiai 25 min dazniausia
Be to misseris, tokiu poziuriu y moksla, toli nenueisi, egzai jau 10-toj, 7-toj svarbu gerai zinias pasisavinti :)
P.S. devintokas
viliuxaaa parašė:
[quote]RolandasD parašė:
RolandasD parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
Pc 1-2 h
Pamokos priklauso nuo ju kiekio, pvz, jei is matkes uzdave 1 pratima, tai nemanau, kad sedesi prie jo ilgai, nebent bandysi suprast jy. Jeigu testas, tai kartojies skyriu gal 20 min. Panasiai 25 min dazniausia
Be to misseris, tokiu poziuriu y moksla, toli nenueisi, egzai jau 10-toj, 7-toj svarbu gerai zinias pasisavinti :)
P.S. devintokas
GTx parašė:
Esu žiaurius nolaiferis sedu paras laiko diena/nakty nieko neveikdamas šūdą malų ir tiek nieko padoraus nepadariau.
tik kad muzikos pasikausau ir tiek... prie pc žaidimai manęs jau nebedomina. nieko nesimokinu dejas ant visko.
GTx parašė:
Esu žiaurius nolaiferis sedu paras laiko diena/nakty nieko neveikdamas šūdą malų ir tiek nieko padoraus nepadariau.
tik kad muzikos pasikausau ir tiek... prie pc žaidimai manęs jau nebedomina. nieko nesimokinu dejas ant visko.
BaconStrip parašė:
PC - pora h per diena
Namu darbai - 0 h per diena/savaite
viliuxaaa parašė:
[quote]RolandasD parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
Pc 1-2 h
P.S. devintokas
RolandasD parašė:
BaconStrip parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]RolandasD parašė: