📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
state of decay
22 žinutės · 5,907 peržiūros
🕐 2013-11-07 22:51 #16
Extreamas parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Misseris parašė:
Pas mane 4 antivir ir nevieną nepagauną :D:D P.S Antivirusinės šitos : AVAST,AVIRA,KASPERSKI,ESET 64 Premium visi iskyrus avast..

Durnas vaikas esi , kad sėdi su 4 antivirusinėm . Jos būdamos kartu , pjaunasi viena su kita ir taip alina PC.[/quote]

Tu uždusk invalidas, kaip noriu taip ir sedžiu man čia aiškiną ka daryt.. Pac dar nesubrendes esi tai vpš nesivadink čia vaikais..[/quote]

Jis tiesa sako,jei tu sedi su 4 antivirusinem tai man ydomu kaip tavo pc gali normaliai veikt?Zinok FeelingHigh daugiau uz tave nusimano apie kompiuterius tai gal nusileisk ant zemes nevadines kitu invalidais
🕐 2013-11-07 22:57 #17
jauciu kazkam maitblokis nebelaikys ilgai :D
🕐 2013-11-08 07:09 #18
Extreamas parašė:
Tai kad besina.. Kaip noriu taip ir darau, pc veikią normaliai ir man gyliai gyliai p* kad 4 antivirusinės.

P.S Mano britas žymiai daugiau už ji išmano.. Nės tas baigės su kompais universitetą kažkoki ten.. Ir sakė kad 4 tai nieko blogo jeigu moki naudotis..

Labai jau laki tavo fantazija...
🕐 2013-11-08 07:11 #19
Extreamas parašė:
už*i tu jau mane .. Pašol *, kaip noriu taip darau.

Kaip matau , tu čia į visus žiūri iš aukščiau...
Gėda.
🕐 2013-11-08 07:43 #20
krc sukuriau tema. o dbr bazar battle kursi geriau nusimano :| tegul kaip nori taip daro kad ir 20antivirusiniu laiko ant pc. jam uzmigs pc ne mum
🕐 2013-11-08 14:05 #21
Extreamai tai tavo brolis universitete miegojo negalima taip daryt as pasiklasiau ir sake : kas per * tokias nesamones sneka,kiek jam 8? Baik fantazout apie ka tavo brolis baige
🕐 2013-11-09 19:56 #22
FeelingHigh parašė:
[quote]Misseris parašė:
Pas mane 4 antivir ir nevieną nepagauną :D:D P.S Antivirusinės šitos : AVAST,AVIRA,KASPERSKI,ESET 64 Premium visi iskyrus avast..

Durnas vaikas esi , kad sėdi su 4 antivirusinėm . Jos būdamos kartu , pjaunasi viena su kita ir taip alina PC.[/quote]
Bet tai kai bijo virusu zmogus. :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti