📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
pasiulykit pc
24 žinutės · 6,734 peržiūros
🕐 2013-11-09 14:06 #16
FwT parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
FwT - imk tyrovyro siūlomą variantą , nepasigalėsi : vaizdo plokštė geresnė , nei GTX 630 , o procas netgi i5. Tereikės tik papildomai sumokėt 50Lt ir tau jį surinks.

Na jo variantas tai geras bet kad tiek pinigu neturiu :D kaip ir rasiau gal tevo pazystamas dar geresni surinktu uz koki 1400-1600lt nes viena kuri radau tai 1469lt kazkas tokio. O ta geforce gt 630 vaizduske gera? Pavestu naujesnius zaidimus? Ten atrodo 4gb ram[/quote]
Pavežt tai pavežtu, bet už 3 metų jau nelabai.
🕐 2013-11-09 14:09 #17
tyrasvyras parašė:
[quote]FwT parašė:
FwT - imk tyrovyro siūlomą variantą , nepasigalėsi : vaizdo plokštė geresnė , nei GTX 630 , o procas netgi i5. Tereikės tik papildomai sumokėt 50Lt ir tau jį surinks.

Na jo variantas tai geras bet kad tiek pinigu neturiu :D kaip ir rasiau gal tevo pazystamas dar geresni surinktu uz koki 1400-1600lt nes viena kuri radau tai 1469lt kazkas tokio. O ta geforce gt 630 vaizduske gera? Pavestu naujesnius zaidimus? Ten atrodo 4gb ram[/quote]
Pavežt tai pavežtu, bet už 3 metų jau nelabai.[/quote]
Nu tai uz 3 metu geresni prasyciau kad surinktu arba surinkta pasimciau :D o procesorius amd a6 ar core i3 geresnis zaidimam?
🕐 2013-11-09 14:10 #18
Scelerum parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
[quote]Scelerum parašė:
Aš pasiūliau variantą, kuris butų ilgam, na bet tegul ima ką jis nori, pinigai jo.

Jis sakė iki 2000lt, mano variantas jau viršyja 2000lt, tavo tai vapšė.[/quote]

Aš sau imčiau tokį rinkinuką + po menesio imčiau papildomai h2o coolinga ir pastos pašpakliuot Arctic Cooling MX-2. Yra dar kažkas panašaus: Čia Tyngiu diskutuoti.[/quote]
Su tavo pasiūlyta dėže nesugebėtum išnaudoti vandens aušinimo maksimaliai. Pas tavę palyginus mažai vietos ir priekyje man atrodo tik dėl vaizdo grotos.
🕐 2013-11-09 14:11 #19
FwT parašė:

Dabar be 8GB RAM nieko gero nesitikėk. O GTX 630 nieko gero , po metų ar pusantrų turėsi ją keist kita...
🕐 2013-11-09 14:13 #20
FeelingHigh parašė:
[quote]FwT parašė:

Dabar be 8GB RAM nieko gero nesitikėk. O GTX 630 nieko gero , po metų ar pusantrų turėsi ją keist kita...[/quote]
O kokia kaina butu geresnes nei gtx 360 ir kokia?
🕐 2013-11-09 14:23 #21
Krč, perrinkau variantą savo, truputi labiau telpa į biudžetą :D
🕐 2013-11-09 14:27 #22
FwT parašė:
[quote]FwT parašė:

Dabar be 8GB RAM nieko gero nesitikėk. O GTX 630 nieko gero , po metų ar pusantrų turėsi ją keist kita...[/quote]
O kokia kaina butu geresnes nei gtx 360 ir kokia?[/quote]

Paimčiau pigesnę motininę (Gigabyte gamybos) ir vietoje nuordytos VGA paimčiau HD 7770
🕐 2013-11-09 14:28 #23
Scelerum parašė:

Su tavo pasiūlyta dėže nesugebėtum išnaudoti vandens aušinimo maksimaliai. Pas tavę palyginus mažai vietos ir priekyje man atrodo tik dėl vaizdo grotos.

2.900 lt buvo, pasikeisiu i ne gtx ir pirksiu kažką tokio draugui, viskas čia bus ok patarimų man kaip surinkti pc nereikia. Patark geriau temos autoriui.[/quote]
Tik sakau, plius kaip tu įrašysi Win?
🕐 2013-11-09 14:31 #24
Scelerum parašė:

2.900 lt buvo, pasikeisiu i ne gtx ir pirksiu kažką tokio draugui, viskas čia bus ok patarimų man kaip surinkti pc nereikia. Patark geriau temos autoriui.[/quote]
Bėje, jei dėsi VGA iki 200lt tai geriau tada visai nedėk, o pataupyk draugui pinigų, pats galės po metų ar kitų įsidėt gerą VGA.

Tačiau iki šiol aš nesupratau, KAS YRA TAS ICS?
Redaguota 2013-11-09 14:33
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti