📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
.-SMITE-.
31 žinutės · 6,903 peržiūros
🕐 2013-11-09 14:56 #16
kad ir kokia kopija cia bebutu, vistiek * :D
🕐 2013-11-09 15:02 #17
FeelingHigh parašė:
[quote]R0x0y parašė:
Dota buvo warcrafto modas, po to išėjo LoL po to išėjo dota 2. Man atrodo prie pirmos dota valve net neprisidėjo.

Tiesą sakant chebra sukūrė DotA , o Valve nusipirko ją ir stengės vis labiau tobulint (kūrė update'us ir pan.) , tuo pačiu vienas bičas atėjo į Valve. Tada kitas bičas perėjo į Riot Game$ ir su grupe sukūrė LoL. Vėliau Valve pradėjo kurti DotA 2 projektą , kuris buvo beveik tas pats kas pirma dalis tik su daugybe atnaujimų.[/quote]
Valve nupirko IceFrog'ą, ir pradėjo darbus ties DotA2. DotA1 vis dar yra © IceFrog, ir Valve prie jos nekiša nagų.
🕐 2013-11-09 15:15 #18
Gerai užteks diskutuoti čia aš tik norėjau pasiulyti pagrajinti SMITE. :|:=
🕐 2013-11-09 15:39 #19
Klasiokas lošia,man tai nepatinka aplamai tokie žaidimai...
🕐 2013-11-09 15:46 #20
Net i ta tu smite web iejus, jau is screeno matos kad grinai lol yra:D :D
🕐 2013-11-09 15:56 #21
smite geriau nei lolas :D
🕐 2013-11-09 16:13 #22
lolai jus pazaiskit pirma o td sakykit lolas jeez ... ir kopija ne kopija yra jiems zanras MOBA
🕐 2013-11-09 16:16 #23
Jei nepatinka tai niekas neverčia jūsų žaisti...
🕐 2013-11-09 16:16 #24
lukeisin parašė:
lolai jus pazaiskit pirma o td sakykit lolas jeez ... ir kopija ne kopija yra jiems zanras MOBA

Tai tu pažaisk Dawngate, ir sakyk, kad ten "orginalus" žaidimas... Vos ne 1:1 LoL
🕐 2013-11-09 17:13 #25
H4rdC0r3 parašė:
[quote]lukeisin parašė:

Tai tu pažaisk Dawngate, ir sakyk, kad ten "orginalus" žaidimas... Vos ne 1:1 LoL[/quote]

Va apie ką aš ir sakau , dabar retas kuris pasiūlo ką nors originalaus...
🕐 2013-11-09 17:14 #26
FeelingHigh parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]lukeisin parašė:

Tai tu pažaisk Dawngate, ir sakyk, kad ten "orginalus" žaidimas... Vos ne 1:1 LoL[/quote]

Va apie ką aš ir sakau , dabar retas kuris pasiūlo ką nors originalaus...[/quote]
Dabar retas kuriam reikia ko nors originalaus.
🕐 2013-11-09 17:18 #27
Machinery parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]lukeisin parašė:

Va apie ką aš ir sakau , dabar retas kuris pasiūlo ką nors originalaus...[/quote]
Dabar retas kuriam reikia ko nors originalaus.[/quote]

Tai kaip gali reikt ko nors , jeigu dabar daugelis tingi domėtis ir sako , kad jiem ant visko pofik.
Redaguota 2013-11-09 17:19
🕐 2013-11-09 17:29 #28
FeelingHigh parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]lukeisin parašė:

Tai kaip gali reikt ko nors , jeigu dabar daugelis tingi domėtis ir sako , kad jiem ant visko pofik.[/quote]
Labiau kelią per mažus reikalavimus, nei tingi.
🕐 2013-11-09 17:34 #29
Machinery parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]lukeisin parašė:

Tai kaip gali reikt ko nors , jeigu dabar daugelis tingi domėtis ir sako , kad jiem ant visko pofik.[/quote]
Labiau kelią per mažus reikalavimus, nei tingi.[/quote]

Na , dėl šito , tai tu teisus.
🕐 2013-11-09 17:43 #30
bet man patinka kaip
lolo comiunity stumia and dota commiunity ir atvirksciai
ir isvisa zmones pasirenga viena moba zaidima ir stumia ant visu kitu

as esu banded visus moba kokia tik populiarus yra
galiu pasakit aisku kad lolas gerai noobams tegu jie pasilieka ten ir zaidzia nes lolas lengvesnis negu dota
smite yra fun nes third person ir losi uz dievus koki thora pasijiemi ir laidai zaibus ;D
dota 2 aisku best moba
o pats asmeniskai tikriausiai laikiu heroes of the strom moba blizzard kuriamo
nes man patinka blizzard characteriai
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti